Arkadaşlar ben sıfırdan html ve css ile site yazıyorum ama bunu bedava siteme nedense uygulayamıyorum.
Normalde
htm {
Background-color: red;
}
Şeklinde cssle değiştiriyoruz bedava sitemde ise body ile.
Bana bedava sitemin tüm etiketlerini komutlarını verebilecek bilen biri var mı? ______________
En son fatanomi tarafından 30.12.2016 06:53:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Merhaba. HTM diye bir etiket yoktur, HTML diye bir etiket vardır. Onu düzeltip tekrar deneyin, Bedava-Sitem'de tüm normal CSS etiketleri çalışır. Eğer tüm CSS etiketlere göz atmak istiyorsanız; w3schools.com/css adresini inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.