neden bilmem kendimi mutsuz hissettiğim zamanlar buralara girip vakit geçiriyorum ve mutsuzluğumu bu şekilde gidermeye calışıyorum. Kim bilir belkide kendimi kandırıyorumdur... Aslında kandırdığım filan yok, sanal ortamda yani internetde aile gibi gördüğüm tek yer burası olduğundan belkide uğramalarım... Buraya her girdiğimde hediye almış gibi sevinip, sonra minik bir hüsranla ayrılan birtek benmiyim cidden... Yüce duyguları bayrak aşıp geldim oysaki... Yok yok ben iyisimi kendimi kandırmaya devam edeyim... İyi geceler. ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
neden bilmem kendimi mutsuz hissettiğim zamanlar buralara girip vakit geçiriyorum ve mutsuzluğumu bu şekilde gidermeye calışıyorum. Kim bilir belkide kendimi kandırıyorumdur... Aslında kandırdığım filan yok, sanal ortamda yani internetde aile gibi gördüğüm tek yer burası olduğundan belkide uğramalarım... Buraya her girdiğimde hediye almış gibi sevinip, sonra minik bir hüsranla ayrılan birtek benmiyim cidden... Yüce duyguları bayrak aşıp geldim oysaki... Yok yok ben iyisimi kendimi kandırmaya devam edeyim... İyi geceler.
yok hocam bende başladığım yeri unutmayayım diye ara ara ziyaret ediyorum ama bende de aynı hüsran mevcut..eskilerin olmayışı ailenin dağılışı gibi hissediyorum..siz benim zamanımda aktiftiniz bilmem beni hatırladınız mı? ______________ selam olsun dostlara...
aynen kardeşim hatırlayamadım seni ama şuan lise sondayım eski şehirde bir ünide grafik tasarımda okumak istiyorum hayat gayet iyi gidiyor ______________
Yeni bir yılın başlangıcına adım atarken, mutlu, güzel, kazançlı, başarılı, huzurlu, sevgi ve aşk dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle. Tüm B-S ailesinin yeni yılını kutlarım.
üzgünüm moderatörüm ama Biz Noel ve Yılbaşı Kutlamıyoruz!
kutlayamadık zaten kardeşim 39 canımız kardeşimiz gitti yeni yıla girdik diye sevinirken yine içimiz kan ağladı... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.