Merhabalar, İyi günler ben 2011de http://bizimsinifyildirim.tr.gg/ adlı siteyi açtım o zamanlar reşit değildim bunun için üzgünüm fakat şuan websitesinin ne epostasını hatırlıyorum nede şifresini yani site yöneticisiyle görüntülü de konuşabilirim ama acilen o sitenin kaldırılması gerek mahkeme filan uğraşmak istemiyorum direk görüntülü arama yapabilirim siteyi istemememin sebebide telif hakkı sitede varolan sayfalarda öğretmenimizin fotoğrafını filan koymuştum şuan o sitede bulunan herkes reşit ve hiçbiri fotoğraflarının bulunmasını istemiyorlar. Acilen sitenin kapatılmasını istiyorum teşekkürler.
support-tr( at )webme.com
Adresiyle iletişime geçiniz.. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.