Yazar |
Mesaj |
-
isacotur
Uzman Üye
|
11.10.2016, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar banerleri facebookdan ilan açıp yaptırdım. Baner yapmanıza gerek yok tşkler ______________
En son isacotur tarafından 20.10.2016 01:44:48 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
canmuhacir
Acemi Üye
|
17.10.2016, 07:37 (UTC) Mesaj konusu: Kısa Bir Ara Kusura Bakmayın |
|
|
Arkadaşlar şu an grafikerlerimiz biraz yoğun kısa bira aradan sonra istekleriniz yapılacaktır merak etmeyin.. |
|
↑
|
|
|
-
rznvdizayn
Acemi Üye
|
22.10.2016, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık isteklerinizi atabilirsiniz, tüm istekleri yapmaya hazırım. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
23.10.2016, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rznvdizayn yazmış: Artık isteklerinizi atabilirsiniz, tüm istekleri yapmaya hazırım.
gözümüz yollarda kalmıştı.Sanırım siz yeni grafiklersiniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
canmuhacir
Acemi Üye
|
24.10.2016, 09:12 (UTC) Mesaj konusu: Şöyle ki; |
|
|
Kendi adıma konuşayım;
Ben 2009'dan bu yana BS'deyim ve bedava-sitem bana çok şey öğretti. (PS'de dahil ) Artık bende buralarda görev almaya karar verdim. Kimse yapmadığı zaman istekleri yapmayı düşünüyorum |
|
↑
|
|
|
-
habernezih
Acemi Üye
|
27.10.2016, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=> Resmin Boyutu: Biraz büyük olsun
=> Resmin Özellikleri: Renkli, ilgi çeken
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: Yarı İletken Kafası
=> Resmin Türü: Logo
Not: Youtube kanalımda kullanacağım ______________
Forum imzasında TR.GG dışı bir site reklamı yapmak yasaktır. @agasu06
En son habernezih tarafından 27.10.2016 16:55:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
27.10.2016, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: Şöyle ki; |
|
|
canmuhacir yazmış: Kendi adıma konuşayım;
Ben 2009'dan bu yana BS'deyim ve bedava-sitem bana çok şey öğretti. (PS'de dahil ) Artık bende buralarda görev almaya karar verdim. Kimse yapmadığı zaman istekleri yapmayı düşünüyorum
Bilgilendirme için tşkler @canmuhacir
Bir konu hakkında bilgi sormak isterim.kendi siteme ait yaptırmış olduğum reklam banerleri http://isacotur.tr.gg/Reklam-Banerlerimiz.htm bunlar.Bu kadar baner sizce yeterli mi?İlerleyen zamanlarda sitemin reklamı yerine bir içeriğimin reklamını yapmayı düşünüyorum.
sizce mantıklı bir karar mı?Bana çok güzel bir düşünce gibi geldi.Buna benzer banerler falan rica etsem ilerleyen zamanlarda yardımcı olur musun? ______________
En son isacotur tarafından 27.10.2016 21:41:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
rznvdizayn
Acemi Üye
|
29.10.2016, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İstekleriniz yarın yapılacaktır. |
|
↑
|
|
|
-
rznvdizayn
Acemi Üye
|
29.10.2016, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son rznvdizayn tarafından 30.10.2016 08:39:44 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
rznvdizayn
Acemi Üye
|
30.10.2016, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#habernezih
En son rznvdizayn tarafından 30.10.2016 08:36:45 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
wibforum
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
rznvdizayn
Acemi Üye
|
01.11.2016, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#wibforum
|
|
↑
|
|
|
-
orakciblog
Acemi Üye
|
02.11.2016, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: Logo lazım |
|
|
*Web Site Başlığına
*125x125 Reklam Alanı
*468x60 Reklam Alanı
*300x250 Reklam Alanı
Birbirlerine uyumlu logo yaptırmak istiyorum.
Web siteme girin orada geçici logo var onun tarzında hd bir logo lazım arkadaşlar.
Logo yapan arkadaşlar lütfen bana mesaj atsınlar...______________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
► Web Adresimiz : http://orakciblog.tr.gg/ ► Gmail Hesabımız : orakciblog( at )gmail.com
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
03.11.2016, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
=> Resmin Boyutu: resmin türüne uygun
=> Resmin Özellikleri: www.brisin.tr.gg
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: Hayellerinden daha fazlası
=> Resmin Türü: Logo ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
04.11.2016, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@rznvdizayn
her seferinde farklı bir site ismiyle çıktığınız için bilemiyorum. Siz söylemeyince
O zaman yeni baner siparişlerini verelim. Baner çeşitleri size kalmış.Kafanıza göre hoş görünecek farklı ebatlarda baner hazırlarsanız sevinirim ______________ |
|
↑
|
|
|
|