Sitem 'resim eki' diye tıklayıp resim attım. ERROR gözükmüyor.. Photoshop kaç boyut birkaç kez yaptım. Hep aynı olmuyor... Nasıl yardımcı olur musunuz? :( ______________ Arzu Başaran
Sitem 'resim eki' diye tıklayıp resim attım. ERROR gözükmüyor.. Photoshop kaç boyut birkaç kez yaptım. Hep aynı olmuyor... Nasıl yardımcı olur musunuz?
Öncelikle merhaba Arzu hanım. Probleminiz ile ilgili bir ekran görüntüsü yakalayıp gönderirseniz sevinirim. Ayrıca herkesin anlayabilmesi adına Türkçeyi akıcı, duru bir şekilde kullanabilirseniz, hem anlaşır olup, bizlerde size o denli rahat yardımcı olabilelim. İyi forumlar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.