Bilgi Teknolojileri İletişim Merkezi ile yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle sayfanıza yüklemiş olduğunuz resimler yaklaşık olarak iki haftadır sitelerinizde gözükmemekte.
Konuyla ilgili olarak yetkili mercilerle görüşmelerimiz devam etmekte ve sorunun giderilmesi için çalışmaktayız. Bu süre zarfında resimleriniz maalesef görüntelenemeyeceği için, sizlerden herhangi bir ek işlem yapmamanızı rica ederiz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Sorunun en kısa zamanda düzelmesi dileği ile... ______________
☒ Bedava-Sitem ile ilgili sorunlarınız için: destek( at )bedava-sitem.com
adresine mail atınız. (at Yerine @)
✎“Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.”
☏ Bir Candaş Gültekin Klasiği
✌ Gerçekçi ol, İmkansızı İste.
♛ GALATASARAY
Evet sorunla ilgili tarık beye mail atmıştım
Bu günde facebookdan moderatör akradaşdan bilgi aldım sorun kısa bir süre içinde (en geç bir hafta ) çözülecekmiş Bu habere en çok ben sevindim o kadar resmi nasıl tekrardan yüklerdim bilemiyorum
@nurullah bey site veya resimler silinmiş değil, yanlış anladınız galiba erişimini engellemiş mahkeme. Resminizi hemen elde etmek isteiyorsanız eğer resmin url sini kopyalayın hızlıresmi com sitesine gidip resmi webden yükleyi seçin otomatik olarak resiminizi görüntüleyeceksiniz
iyi forumlar dilerim
nurullahara yazmış:
sevgili yoneticiler, sorun ne zaman duzelecek. benim önemli resimlerim vardı sitede
@nurullah bey site veya resimler silinmiş değil, yanlış anladınız galiba erişimini engellemiş mahkeme. Resminizi hemen elde etmek isteiyorsanız eğer resmin url sini kopyalayın hızlıresmi com sitesine gidip resmi webden yükleyi seçin otomatik olarak resiminizi görüntüleyeceksiniz
iyi forumlar dilerim
nurullahara yazmış:
sevgili yoneticiler, sorun ne zaman duzelecek. benim önemli resimlerim vardı sitede
Aynı sorun bende de gözüküyor. Tasarım sayfasındaki yazıyı görünce şaşırdım. Bilgisayardan bakınca resimleri görebiliyorum ama tablet ve mobilden bakınca gözükmüyor. Acaba BTK' nın gerekçesi nedir ve sorun ne zaman düzelir? Kolay gelsin...
Merhaba @Nurullah Bey Resimleri Görmek isterseniz
DNS Kullanmanız Yeterli Olacaktır Ben Böyle Bir Çözum Buldum Resimler DNS kullanınca Resimler Ve Sitedeki Slideler Acılıyor
Resimleri Açmak İsteyen Arkadaslar Varsa Böyle DNS kullanarak Çözümde Bulunabilirler
______________ orhan bıyıklı
orhanbiyiklicom.tr.gg
DNS Kullanmanız Yeterli Olacaktır Ben Böyle Bir Çözum Buldum Resimler DNS kullanınca Resimler Ve Sitedeki Slideler Acılıyor
Resimleri Açmak İsteyen Arkadaslar Varsa Böyle DNS kullanarak Çözümde Bulunabilirler
@Nurullah merak edenler için sitesini google resim olarak taratınca çıkıyor
Ayrıca @Orhanbıyıklı bey, DNS kendimiz kullanınca bizim işimize yarar. Buradaki sorun ise sitelerimizi ziyaret eden ziyaretçilerin işine yarar ama hangi ziyaretçi DNS ayarıyla uğraşacak Fazla yüksek bilgi gerektiren bir cevap olmuş bence
sorunun çözümünü beklemek veya resimlerinizi başka bir siteye yükleyerek kullanmak.
Burada da şöyle bir sorun oluyor sitenizi ziyaret eden ziyaretçi sayısının düşmesi demek
Çünkü resimlere tıklayarak gelen ziyaretçilerde bulunuyor ______________
@Nurullah merak edenler için sitesini google resim olarak taratınca çıkıyor
Ayrıca @Orhanbıyıklı bey, DNS kendimiz kullanınca bizim işimize yarar. Buradaki sorun ise sitelerimizi ziyaret eden ziyaretçilerin işine yarar ama hangi ziyaretçi DNS ayarıyla uğraşacak Fazla yüksek bilgi gerektiren bir cevap olmuş bence
sorunun çözümünü beklemek veya resimlerinizi başka bir siteye yükleyerek kullanmak.
Burada da şöyle bir sorun oluyor sitenizi ziyaret eden ziyaretçi sayısının düşmesi demek
Çünkü resimlere tıklayarak gelen ziyaretçilerde bulunuyor
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.