Merhaba Mert, keyifler nasıl buralarda seni gördüğüme sevindim ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
İyi günler gençler ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Öncelikle başlık hayırlı olsun.
BS'ye ara ara uğruyorum.
Fakat yazma şansı bulamıyorum.
Herkese selam, iyi tatiller.
Hoşgeldin dostum nasılsın (:
Sana da iyi tatiller ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Arkadaşlar burada herkes eski ortamı özlüyor.
Fakat bunun için bir şeyler yapabileceğimizi hepimiz biliyoruz.
Bir şeyler yapmak yerine bu gibi şeyleri konuşarak pek bir şey elde edemiyoruz.
Eski veya yeni buranın aktif kullanıcılarıyla bir ara toplanmamız gerektiğini ve etkinlikler düzenlememiz gerektiğini düşünüyorum. ______________
Bir sohbet sırasında değindiğim o eski zamanlar..
Gençler, bir şeyler yapmalıyız diyorsunuz ve forum kurallarına uymaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama bazı konularda biraz esnek davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Açılan hemen her konunun "kilit" olduğunu gördüğümde ne cevap yazasım, ne de tekrar uğrayıp mesajları kontrol edesim geliyor inanın..
selamlar arkadaşlar nasılsınız ? ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.