Merhabalar, keyifler nasıl?
Dün itibariyle tam tamına 3 senedir buradayım (:
@futbolhaberleriniz06 & @agasu06
İyi Alper.
Nasıl olsun?
Bildiğin gibi aynı işte.
Evde iftar saatini bekliyorum.
Herkese hayırlı iftarlar.
Allah iyilik versin abim (:
İyi günler gençlerr ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
#21Haziran #Türkiye için en uzun #gündüz #orucu oldu
Allah Kabul etsin, Hayırlı #İftarlar dileriz
#RamazanSevinci #Hurma #TurkeyHomeOfRamazan #Ramadan
#isacoturBlog
Aleyküm selam.
İyi diyelim iyi olalım.
Sen nasılsın Onur?
Aykut kardeşim kusura bakma geç oldu biraz
İş güç uğraşıyoruz askerlikte yaklaştı uzun zamandır web hayatında yoktum bi bakayım ne var ne yok diye sohbet başlıgı açılmış bence açılması bedava-sitem ailesi için makbuldur
Bu arada hayırlı sahurlar arkadaşlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Aykut kardeşim kusura bakma geç oldu biraz
İş güç uğraşıyoruz askerlikte yaklaştı uzun zamandır web hayatında yoktum bi bakayım ne var ne yok diye sohbet başlıgı açılmış bence açılması bedava-sitem ailesi için makbuldur
Bu arada hayırlı sahurlar arkadaşlar
Oo kimleri görüyorum Kardeşim bir gün ayarlayalım skype fln görüşelim eski günler gibi kod yazmasakta olur
Vesselam herkese nasılsınız arkadaşlar ?
Bu başlık altında sadece "Nasılsın?" veya "İyiyim, sen nasılsın?" gibi durum halleri tartışılıyor. Sohbetten tamamen uzaklaşmış. Galiba kötü olanı bulmaya çalışıyoruz. He tabi şu da var ki ben bu mesajı paylaştıktan sonra buna cevaplar gelecek ve benim sayemde burası sohbete dönüşecek. ______________
Forum imzasında TR.GG dışı bir site reklamı yapmak yasaktır. @agasu06
Bu başlık altında sadece "Nasılsın?" veya "İyiyim, sen nasılsın?" gibi durum halleri tartışılıyor. Sohbetten tamamen uzaklaşmış. Galiba kötü olanı bulmaya çalışıyoruz. He tabi şu da var ki ben bu mesajı paylaştıktan sonra buna cevaplar gelecek ve benim sayemde burası sohbete dönüşecek.
Dostum burası sohbet başlığı, beklentin ne bilmiyorum burada hal hatır sorma durumu gayet doğal bence. Ha mevcut fikirleri ve projeleri beğenmiyorsanız daha iyi fikirleriniz veya projeleriniz varsa paylaşın bizde değerlendirelim. Amacımız ortak olmalı, biz o eski herkesin özlediği BS ortamını geri kazandırmaya çalışıyoruz lütfen direkt eleştiri yapmak yerine biraz da yardımcı olun (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
En son agasu06 tarafından 22.06.2016 18:09:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.