Logo Baner İstek ve Talebim
Öncelikle
@bendsgn-bs yeni grafiker olarak başladığın için çok sevindim, Ve başarılar dilerim. Bu bölüm sayesinde sitemde kullanacağım güzel grafikler oldu.
Ama benim en çok isteğim şey siteme özel bir logo tasarlatmak. Ben sadece paint biliyorum. İşimi görebilecek kadarlık.Yani bu da logo yapmaya yetmiyor.
Daha önceleri bir çok grafikerlerden rica etmiştim.
örneğin;
@BlueTurk den gelen
@f.özkanDizayn dan gelen
@entegretasarimlar dan gelen 300x250 baner. En çok hoşuma giden baner diye bilirim
son olarak da
@TurGrafik den rica etmiştim. yapmış ama bilgisayar çökünce hepsi silinmiş mahcup olmamak için tekrardan birer kez daha yapmış ama ben pek beğenemedim. Sanki aceleyle yapmış gibi
Yine de
@turgrafik e teşekkür ederim.Önemli olan 2 kez zaman ayırdığı için.
Ve benim baner yapma faicam desem yeridir. kendi yapmaya çalıştığım banerler.
Evet bu güne kadar durum böyleydi. Yani benim
acil bir logoya ve sonrasında ise baner ihtiyacım olacak.
Sanırım Bir blogu en güzel temsil eden şey
yazı kalemi sembolü olsa gerek. Aşağıda bazı arkadaşların logolarına bakınca dikkatimi çekti.
Aslında görsel olarak
bunun gibi bir şey düşünüyorum. Siz ne dersiniz. Tabi bir de yazı kalemi eklemek gerekecek.
İsterseniz bu işi size bırakalım.Kendi kafanıza göre de bir şey tasarlayabilirsiniz benim ki sadece bi öneri.
=> Resmin Boyutu:
90x90, 111x111, 125x125, 160x160, 300x250 veya 250x250 (çeşitli ebatlarda kare banerler)
468x60, 728x90 yatay banerler
160x300, 160x450, 160x600, dikey banerler
=> Resmin Özellikleri: Banner,
Hareketli ve (yapım esnasında
1'er adet hareketsiz baner olarak da kaydede bilir misiniz. çünkü bazı arkadaşlar reklam banerini gif kabul etmiyor. hareketsiz baner istedikleri için isteme ihtiyacı hissettim)
=> Üstüne Yazılacak Yazılar: isacotur ve banerin ebatına göre sığarsa bir alt satıra
blog ve sitemin doğuş tarihi
2007 kelimesi ve daha büyük banerlere bunların yanında slogan olarak da
Özgün bilgi paylaşım blogu şeklinde yazıla bilir misiniz
Not: Banerleri hazırlarken ayrıca bir şey daha rica edeceğim. ikisini de aynı anda hallede bileceğini düşünüyorum. Yukarıda baner ebatlarını verdiğim görsellere logonun yanından "
burayı size ayrıldık" gibi birer görsel de yapa bilirmisin. Yani
reklam takası yapacak arkadaşlara
logolu banerleri kullanmak istiyorum. Sitemde oluşturacağım
reklam alanlarında ise
burayı size ayırdık banerleriyle daha güçlü bir blog imajı sunmak istiyorum. Gif şeklinde de olabilir.
Bunun haricinde bir de sosyal medya hesaplarımda kullanılması için duvar kağıtlarına ihtiyacım olacak.
Facebook beğen sayfası ve face grubu için
twitter
google+
youtube
Linkedin
instagram için duvar kağıdına ihtiyacım olacak ama ebatlarını bilmiyorum
örnek görsel olarak aşağıda bir tane ben bi şeyler yapmaya çalıştım. Eminim siz daha güzel bi iş çıkartacaksınız
*Ayrıca sitemize çeşitli ebatlarda
yazar olun banerleri
*blogspot hesabımı tr.gg ye yönlendireceğim bunun için büyük bir
"www.isacotur.tr.gg" taşındık tıklayın baneri
*Sitem içinde kullanacağım
404" üzgünüz sayfa silinmiş" ana sayfaya dönmek için tıklayın görseli genişlik 700px yükseklik 400 veya 500px olabilir
*Sitem içinde kullanacağım
"bu sayfada çalışma var sayfa hazır olunca e-posta ile bilgilendirilmek ister misiniz" görseli genişlik 700px yükseklik 400 veya 500px olabilir
Aslında
@BlueTurk eskiden yapmıştı. Ama yeni logo ile birlikte bunlara da gerek olduğunu düşünüyorum.
*son ricam
forum imzası baneri de değiştirelim hazır elinizi atmışken. Daha ne isteyin istemem gerekenleri
fazlasıyla istedim. Artık yuzum yok
Not: Banerlerin ve
logonun acileyeti yoktur. Yıllarca kullanacağım bir şey olmasını istiyorum. Musait olduğunuzda boş vir vaktinizde güzelce tasarlamanızı rica ediyorum. Ayrıca yukarıda saydığım tasarımlar için
bana baner yapmak isteyenlerin öneri ve tekliflerine açığım. Özelden mesaj da ata bilirsiniz