Kesinlikle benim bu günlere gelmemi sağlayan isimdir kendisi.
Bende unutmadım tabi ki sizleri. Sadece eskisi kadar vakit ayıramıyorum iş-okul sebepleriyle, belli zamanlarda sizleri takip etmeye çalışıyorum. Hatırı kalır bir şeylerimiz kaldıysa sizlerde ne mutlu! Teşekkür ederim ayrı ayrı. Kendinize iyi bakın tekrar görüşmek ümidiyle, sevgiler.
Hoş geldin abicim . Seni aramızda görmek çok güzel. İş-okul gerçekten Bedava-Sitem platformuna vakit ayrılmamasının sebebidir çoğunlukla. Fakat seni tekrardan buralarda görmek güzel olurdu abicim . ______________
Hoş geldin abicim . Seni aramızda görmek çok güzel. İş-okul gerçekten Bedava-Sitem platformuna vakit ayrılmamasının sebebidir çoğunlukla. Fakat seni tekrardan buralarda görmek güzel olurdu abicim .
Hoşbulduk kardeşim. Valla hiç belli olmaz ansızın çıkagelirim buralara Ama yeni bir şeyler üretmek adına tabii. Yoksa aynı tas aynı hamam yürümez buralarda Kalın sağlıcakla. Hepinize selamlar .
En son analogfikir tarafından 13.04.2016 22:06:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Eyy cemaat, nasılsınız? Bir çoğu beni @benimsitem1993 ile (ki hala aktif hesaptır) moderatörken bilir, bir dönem de bu hesapta @balikesirerdek moderatör olmuşken bilir. Şimdi yeni jenerasyondan kimse bilmez tabii. Çok merak ediyorum; eski üyeler şimdi neredeler, ne yapıyorlar, ne yapacaklar?
Bunun için de biri başlık açarsa güzel olur.
Beni unutmamış olan herkes yeniden teşekkürler. ______________
En son balikesirerdek tarafından 11.05.2016 05:07:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Eyy cemaat, nasılsınız? Bir çoğu beni @benimsitem1993 ile (ki hala aktif hesaptır) moderatörken bilir, bir dönem de bu hesapta @balikesirerdek moderatör olmuşken bilir. Şimdi yeni jenerasyondan kimse bilmez tabii. Çok merak ediyorum; eski üyeler şimdi neredeler, ne yapıyorlar, ne yapacaklar?
Bunun için de biri başlık açarsa güzel olur.
Beni unutmamış olan herkes yeniden teşekkürler.
Möhmühmehmühemümehmüme hadi hadii.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Biz yokken neler olmuş burada, 10 sayfayı da okudum, eyvallah kardeşlerim ______________ Kodlarla Dövüşan Adam Der ki: Orda burda arama, herşeyin cevabı burada!
Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!
Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
Biz yokken neler olmuş burada, 10 sayfayı da okudum, eyvallah kardeşlerim
Bir dönemin büyük ustası buralarda! Bilgi güçtür, paylaştıkça büyür.. Eyvallah hocam. Nasılsın? ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.