Mrb site girişi ve ana sayfa nasıl düzeltilir nede ana sayfada istediğimiz bölüm yada yazılara erişim sağlayamıyoruz her seferin ana sayfayı düzeltmek için bedava site com un giriş ekranında düzenleye bilirsiniz not unu görmekten epeeey sıkıldım
Mrb site girişi ve ana sayfa nasıl düzeltilir nede ana sayfada istediğimiz bölüm yada yazılara erişim sağlayamıyoruz her seferin ana sayfayı düzeltmek için bedava site com un giriş ekranında düzenleye bilirsiniz not unu görmekten epeeey sıkıldım
Burası şikayet başlığı değil lütfen gerekli sorularınızı & sorunlarınızı support'a iletin veya forum da genel problemler kısmına yazın!
ismim kemal arkadaşlar nasıl yaptınız bilmiyorum ama motorcular 27 adlı siteniz benim a mail im üzerinden alınmıştır bu yüzden şifreyi değiştirdim .Madem motorcusunuz başlangıçta emniyetinizi alın kaskı takın hareket halindeyken değilartık ık birsonrablogunuzu kendi a mailiniz üzerinden alırsınız.ız
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.