Sitemizin reklamını yapabilecek ve o reklamı hiç silmeyecek siteler arıyorum böyle siteler varsa ya mesaj atsın yada bu gönderinin altına kendi mesajını atsın.Arkadaşlar sitemin içeriği zengindir katogoriler vardir ve bunun yanında alt katogorilerde vardır.
Bazı arkadaslar alt katogorileri görmemişlerdir.
Reklam yapmak isteyenler bu banner sitesine eklesinler.
Sitemizin reklamını yapabilecek ve o reklamı hiç silmeyecek siteler arıyorum böyle siteler varsa ya mesaj atsın yada bu gönderinin altına kendi mesajını atsın.
Merhaba dostum,
Reklam isteğinden önce sanırım sitene biraz daha içerik eklesen iyi olacak.Özgün ve dolu bir içeriğe sahip olmak hem ziyaretçiler karşısında hem de diğer site sahip karşında seni bir adım önde tutar.Şimdiden kolay gelsin iyi forumlar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.