Yazar |
Mesaj |
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: yardım edin |
|
|
ya arkadaşlar css tema indirdim bedava sitem için kodlar geldi 3 tane tasırım üstündekiyazı tasarımın altındakı yazı bide css kodu css kodu hariç hesini yerlerine yapıştırdım ama css kodu bolumu yok videolardan baktım tasrım ayarlarından css pek sevilmeyen bölüm yok nasıl yani derseniz bedava siteme giris yapın bakın varmıymıs yokmuymus lutfen yardım edın acil |
|
↑
|
|
|
-
bilgedoktor
Aktif Üye
|
01.02.2016, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım edin |
|
|
mtrexoyun yazmış: ya arkadaşlar css tema indirdim bedava sitem için kodlar geldi 3 tane tasırım üstündekiyazı tasarımın altındakı yazı bide css kodu css kodu hariç hesini yerlerine yapıştırdım ama css kodu bolumu yok videolardan baktım tasrım ayarlarından css pek sevilmeyen bölüm yok nasıl yani derseniz bedava siteme giris yapın bakın varmıymıs yokmuymus lutfen yardım edın acil
Problem clean tema üzerinden CSS tema yapmaya çalışıyorsun..
Tasarım ayarları >> CSS Design (seç ve kaydet) |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: evet |
|
|
aynen sendem rica bedava sitem comdan bibak css kod bolumu yok |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buldunmu lutfen yardım et yardımına ıhtıyacım var |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: tmm |
|
|
tmm sole hadı |
|
↑
|
|
|
-
bilgedoktor
Aktif Üye
|
01.02.2016, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: tmm |
|
|
mtrexoyun yazmış: tmm sole hadı
Temel tasarım (çok pardon Tasarım ayarları demişim) >> aşağı da CSS Design kaydet. |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: tmm |
|
|
ne yapacagımı genış bı şekılde anlat |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: hayır |
|
|
demek ıstedıgım o degıl bak ben bisitede css oyun teması indirdim 3tane kod bolumu vardı ust bolume yazılacak alt bolume yazılacak bide css kodu bolumu var bensımdı ust bolu ve alt bulumkodunu bedava sıtem bolumunde buldum ama css kod bolumunu bulamadın yanı sende ıstedıgım css kodu bolumunu bulman |
|
↑
|
|
|
-
mtrexoyun
Acemi Üye
|
01.02.2016, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: tmm |
|
|
çok teşşekur ederım |
|
↑
|
|
|
-
bilgedoktor
Aktif Üye
|
01.02.2016, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: hayır |
|
|
mtrexoyun yazmış: demek ıstedıgım o degıl bak ben bisitede css oyun teması indirdim 3tane kod bolumu vardı ust bolume yazılacak alt bolume yazılacak bide css kodu bolumu var bensımdı ust bolu ve alt bulumkodunu bedava sıtem bolumunde buldum ama css kod bolumunu bulamadın yanı sende ıstedıgım css kodu bolumunu bulman
Özelden detaylıca açıkladım kardeşim. |
|
↑
|
|
|
|