Merhaba değerli Bedava-Sitem ailesi.
Öncelikle tüm kullanıcılarımızın yeni yılı kutlu olsun. Bilindiği üzere sohbet başlıklarını kaldırmıştık.
Artık bir konu belirliyerek o konu üzerinden sohbetlerimizi etmeye başlamaya niyet etmiştik.
Her ay açılan başlıklarda bu gibi hatırlatmaları yapmak lazım. Çünkü yeni kullanıcıların bilmemesi çok normal.
Bu ayın konusu Size göre Dünyanın yedi harikası
2016 Yılının ilk ayın konusuna yoğun ilgi göstermenizi bekliyoruz.
Herkese iyi eğlenceler. ______________
- Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 01.05.2020 14:16:27 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
1-Kendim =D
2-Lykan Hypersport
3-DeadPool
4-İç Savaş Kitabı
5-F**ck İt Kitabı
6-İphone 6S Plus
7-Bedava-Sitem Tüm Günümü Geçiriyorum Tabi Burda Olmazsa Olmaz =D
Öncelikle bütün Bedava-Sitem ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Sevdiklerimizle nice beraber senelere İnşallah..
Umarım bu ayın konusunu da beğenir ve gereken ilgiyi gösterirsiniz (:
Ben de ortaya karışık bir sıralama ile bana göre Dünya'nın yedi harikasını yazayım
1- Aile
2- Galatasaray
3- Zor zamanda yanında olan arkadaşlar
4- Sagopa Kajmer şarkıları
5- Dini bayramlar ve caminin verdiği huzur
6- Mantı
7- Sevilmek ve karşılıklı sevgi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Öncelikle konuyu çok beğendim
Bedava-Sitem ailesinin yeni yılı kutlu olsun.
1-Bedava-Sitem
2-Fenerbahçe
3-Artemis Tapınağı
4-Ülkeler
5-Arkadaşlarım
6-Sehabe
7-Golden bridge ______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
Mutluluk,hissedebilmek,dokunabilmek,paylaşmak,başarmak,kazanmak,sevmek ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
7 ve 8. seçenekler oldukça kulağa ve göze hoş geliyor
zaccurd yazmış:
1-Kendim =D
2-Lykan Hypersport
3-DeadPool
4-İç Savaş Kitabı
5-F**ck İt Kitabı
6-İphone 6S Plus
7-Bedava-Sitem Tüm Günümü Geçiriyorum Tabi Burda Olmazsa Olmaz =D
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.