Yazar |
Mesaj |
-

sunephecocuk
Aktif Üye
|
28.12.2015, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: Sağdaki Reklamı Kaydırma |
|
|
Support'a attığım mail'de olumlu bi cevap aldım, ve sağdaki dikey reklamı biraz aşağı kaydırmam için gerekli kodu bulamadım. Herhangi bilgisi olan arkadaş var mı? Teşekkkürler. |
|
↑
|
|
 |
-

zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2015, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sağdaki Reklamı Kaydırma |
|
|
sunephecocuk yazmış: Support'a attığım mail'de olumlu bi cevap aldım, ve sağdaki dikey reklamı biraz aşağı kaydırmam için gerekli kodu bulamadım. Herhangi bilgisi olan arkadaş var mı? Teşekkkürler.
yardımcı olabılırm |
|
↑
|
|
 |
-

sunephecocuk
Aktif Üye
|
28.12.2015, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sağdaki Reklamı Kaydırma |
|
|
zaccurd yazmış: sunephecocuk yazmış: Support'a attığım mail'de olumlu bi cevap aldım, ve sağdaki dikey reklamı biraz aşağı kaydırmam için gerekli kodu bulamadım. Herhangi bilgisi olan arkadaş var mı? Teşekkkürler.
yardımcı olabılırm
Saolasın kardeşim  |
|
↑
|
|
 |
-

lordbass
Aktif Üye
|
29.12.2015, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: Reklam |
|
|
Selamün Aleyküm Sunephecocuk sağdaki reklamı biraz aşağı kaydırma kodu
#ad-a87f,#ad-c81e,#ad-a87f,#ad-cfcd,#ad-c9f0,#ad-c4ca,#ad-8f14,#ad-e4da,#ad-d3d9,#ad-1679,#ad-45c4,#ad-eccb { margin:auto; } #webme_footer_textlink_dont_hide { margin-left: 350px; } #webme_sky_ad { Top: 220px; }
Css Bölümüne Yapıştır.
KolayGelsin. ______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
|
|
↑
|
|
 |
-

zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.01.2016, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: Re: Reklam |
|
|
lordbass yazmış: Selamün Aleyküm Sunephecocuk sağdaki reklamı biraz aşağı kaydırma kodu
#ad-a87f,#ad-c81e,#ad-a87f,#ad-cfcd,#ad-c9f0,#ad-c4ca,#ad-8f14,#ad-e4da,#ad-d3d9,#ad-1679,#ad-45c4,#ad-eccb { margin:auto; } #webme_footer_textlink_dont_hide { margin-left: 350px; } #webme_sky_ad { Top: 220px; }
Css Bölümüne Yapıştır.
KolayGelsin.
Hem Geç Kaldın
Hemde Anlatımını Yapman Gerek Mesela Biraz Daha Aşağı Kaydırcam Kodda Nasıl Bir Değişiklik Yapması Gerek Onuda Söylemen Gerek Sanki. .d |
|
↑
|
|
 |
|