Tasarımınız güzel ve hoş duruyor fakat logo göze hoş görünmüyor.
Başarılar
Yorumunuz için Teşekkür Ederim Logo Tasarımı kodlarken hazırda logo vardı şimdilik koymuştum ama az önce degiştirildi.
YENI LOGOMUZ
AYRICA YUKARI CIK CAPASI KENDI TARAFIMIZLA YAPILMIŞ VE EKLENMİŞTİR. ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
-Mobil uygulamasında hiç bir şekilde virüs vb. yoktur.
-Rahatca kullana bilirsiniz test edilmiştirdir çalışmakta.
-Uygulama Online İnternetiniz Olmadan Açılmıyor!
-Hafıza Konusunda Dert Etmeyin Neredeyse Hiç Yer Kaplamıyor.
Aksi takdirde uygulamada hata görürseniz bize bildirmeniz yeterlidir.
Footer Kısmında "MOBIL UYGULAMA INDIR" butonuna tıklayarak rahatca indire bilirsiniz.
______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Selamlar, Tekrar hoş geldiniz sizi buralarda tekrar aktif bir şekilde görmek çok güzel. Siteniz tasarım bakımın'dan görünüş bakımından gayet güzel fakat benim şöyle bir eleştirim olacak benim fikrimce. Acaba şu saydamlık fazla kullanılmamış mı. ? Hani şöyle bir şey vardır bir şeyi çok fazla kullanırsın ve o göze çok çarpar ve sıkar. Genel olarak dediğim gibi gayet güzel başarılar dilerim kolay gelsin.
İyi günler. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Selamlar, Tekrar hoş geldiniz sizi buralarda tekrar aktif bir şekilde görmek çok güzel. Siteniz tasarım bakımın'dan görünüş bakımından gayet güzel fakat benim şöyle bir eleştirim olacak benim fikrimce. Acaba şu saydamlık fazla kullanılmamış mı. ? Hani şöyle bir şey vardır bir şeyi çok fazla kullanırsın ve o göze çok çarpar ve sıkar. Genel olarak dediğim gibi gayet güzel başarılar dilerim kolay gelsin.
İyi günler.
Öncelikle görüşün ve önerin için teşekkür ederim ibrahim.
Tekrardan aktif olmak sizler kadar benide bi hayli mutlu etti bundan sonra elimden geldigince aktif olucam.
Önerini degerlendirdim şöyle bişey yaptım
-Resimlere saydamlıgı tam tersine yaptım üzerine gelince sayfamlık efekti olucak.
Umarım şimdi begenirsiniz.
Kolay Gelsin İyi Forumlar. ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
BİLGİ
Arkadaşlar 2-3 Ocakta Sınavlarım var Bu Yüzden Aktif Olamaya bilirim
Kusura Bakmayın! ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.