sayfanın tasarım ayarlarındaki resim seçimi özelliği biraz daha iyileştirdik. An itibariye sayfanın logo, başlık veya arka plan resim seçimini, resim seçme menüsünden çok daha kolayca yapabilirsin.
İyi eğlenceler. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
En son admintarik tarafından 15.12.2015 19:41:07 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
[quote="ciz-dizayn"]Yenilik her zaman güzeldir.. [/quote Aynen güzeldir ama bilmiyorum çok geriden gitmiyomuyuz sizcede çok az yenilik geliyor ve hatırlıyorumda 2011 2012 senelerinde çok daha ziyaretçi çekiyodu çok acayip düşüş oldu.
Aynen güzeldir ama bilmiyorum çok geriden gitmiyomuyuz sizcede çok az yenilik geliyor ve hatırlıyorumda 2011 2012 senelerinde çok daha ziyaretçi çekiyodu çok acayip düşüş oldu.[/quote]
Aynen güzeldir ama bilmiyorum çok geriden gitmiyomuyuz sizcede çok az yenilik geliyor ve hatırlıyorumda 2011 2012 senelerinde çok daha ziyaretçi çekiyodu çok acayip düşüş oldu.
sayfanın tasarım ayarlarındaki resim seçimi özelliği biraz daha iyileştirdik. An itibariye sayfanın logo, başlık veya arka plan resim seçimini, resim seçme menüsünden çok daha kolayca yapabilirsin.
En iyi bilgi paylaşılan bilgidir. ______________ ''Nehir gibidir insan sadece yüzüyle bilinir. derininde ne saklar, ne fırtınalar kopar söylemez.. Sadece sessizde akar ve gider...'' Mevlana
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.