Yazar |
Mesaj |
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.03.2015, 01:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir çoğunuzun ismini hatırlıyorum ve özlüyorum.. Birbirimize gönül bağıyla kenetlenmiş olan insanlardık biz.. Ne kadar güzeldi o günler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
14.03.2015, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ah ahhh.. çok saol Muhammed abim hatırlattın bana eskiyi , merakla açılan o bilgisayar ve yapılmak istenenler özlemedim değil ______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.03.2015, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
+Like |
|
↑
|
|
|
-
futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.04.2015, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vaay nostalji rüzgarları esiyor forumda yine, selam millet hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.04.2015, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Birzamanlar Bedava-Sitem |
|
|
anadolulular yazmış: Merhaba Arkadaşlar,
beni aralarınızdan bazıları tanır. Ben eski Moderatörlerden Muhammed Cihad Saraç. Bu hesabımla bi Dönem burada Moderatörlük hizmetinde bulundum. Burada siz Yani üyeler belki az çok eskileri duymuşsunuzdur. Ancak nasıl değerli bir Sitenin size emanet edildiğini söylemek isterim. Burada tartışmalarımız, küsüşmelerimiz olsa da çok mutlu günlerimiz oldu. Büyük bir Rekabet vardı. Gruplaşmalar oldu. Ama her zaman kardeş gibiydik. Birlik ve beraberlikle Bedava Sitemi Türkiye'nin ilk 80 sitesi arasına kadar getirdik. Sonra ne olduysa oldu ve herkes dağaldı. Eskilerden bir iki kişi hariç kimse kalmamış şu anda. Ama arada bir gelenler bu başlığımı gördüklerinde bana hak verecektir; Buradaki arkadaşlık hiçbir sitede yoktu.
Ben size Arşivimi açıyorum bugün. Düşüncelerimi ve eskileri anmak istiyorum.
İşte Bedava Sitemden Nostalji Fotoğrafları;
Bir zamanın Moderatörleri;
Cunobag, Kerimdj ve sonsahne Moderatörken;
Forumdaki eski Kategoriler;
Birzamanlar benim Anlatımlarım ) :
Moderatörlük zamanım;
Eski Admin Selin;
Cunobag Yönetici iken
Tek başıma gececilik yaparken
Birzamanlar forum
sitenin eski hali üstteki menüler sol taraftayken
Benim için Efsane olmuş insanlar vardı burada, bedava sitemi bedava sitem yapan insanlar vardı;
erufuk, ufuker, ikiyol, canerfc, antispamteam, naazimca, nazimca, mjistanbul, mistanbul, marasultraslan, kerimdj, sonsahne, gonulerleri, ysnsen, kralmustak, galatasarayy, co2team, imagerial, benimsitem1993, cevdetprizrenli, informess, forum09, htlmkodes, tuzdiyarlilar, sarax, cunobag, selin, bahse, skmedia, afilliyalnızlık, ua1905ua, turkmayasi, gokseen, programyapmak, photoshopar, bilgiliwebnet, net, com, net-muratt, gururum5, tumhepsiburada, odev-arsivleri, fenercafe, simerweb, hypnaty, nptmusic,bs-destek-merkezim, rankend, onder6665, gececi40, leonn2435, abron, brisin, grafikdizayn, bilgi-pinari, gomerc, baslangic-sayfam, naatlar, tasarimci-amca2, interforce, ironarchives, istanbuhatti, buldunya, gizliilimler, metintoron, okanizm, aktif-dost, odev-arsivleri, denizmerkezi, pobrediablo, devrimcity, bilgi-pınarı,hackerfriend, balikesirerdek, ozlemtekin, ibrahmgun,adilkaradag, yusufberki, alnumel, hayaldunyam-mert, efgan, islamkusagi, kefkir
Benim aklıma gelen efsaneler bunlar...
Siteleri ve bilgileri ile comlu siteleri geçmiş hackerfriend ve nazimca bence en başarılı siteleri kurmuşlardır.
Forumda en başarılı üyeler ise bence bedava sitemden ayrılarak bedava sitemin başka dildeki forumlarında adminlik yapan canerfc ve yıllardır moderatörlük yapan ua1905ua'dır.
Unuttuklarım affetsin..
Sizi Seviyorum..
Allah'a emanetsiniz..
Resimlerin bazıları alıntırıdır..
Çok teşekkürler Sevgili Anadolular. Senin bu başlığında kendimi,seni ve eski ama unutulmayan tüm dostlarımı görmek bana mutluluk verdi. Sevgili Cunobag Hocam bana çok destek olmuş yardımını çok gördüğüm değerli hocalarımız dan bir zamanlar forumun en iyi ve cana yakın,sabırlı Adminlerinden di. Hepinizi unutmadım bilin sadece Almanya yönetimini kırgınlığım ile başlayan uzaklaşmam nazarca sitemin çok vaktimi alması ile artık çok fazla buralar da olamıyorum. Buradan tüm dostlarıma sevgi ve saygılarımla 9 yıl olmuş ay be ______________ |
|
↑
|
|
|
-
onder6665
Aktif Üye
|
15.08.2015, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eskilerden ben ______________
.{Css , Html / Xhtml Coder..}
..{Pro Validation -- W3}
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
15.08.2015, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onder6665 yazmış: Eskilerden ben
Hoşgeldiniz. @hackerfriend ve @anadolulular abi sizleri de görmek çok güzel. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
20.09.2015, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Efsane olmuş isimler arasında yer almak beni çok mutlu etti
Moderatörlük zamanıma dair bir resim yok diye biliyordum
Güzel bir nostalji oldu.
Selamlar, sevgiler. |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
24.09.2015, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vayy be ne günlerdi |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
eneskayalar
Acemi Üye
|
25.10.2015, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet vedava sitem gibi hiçsitede kardeşlik diye bişi yok aile yok. hayır bende .com'a geçtim ama bedava-sitemden vaz geçemiyorum Kanım Isındı Bi Kere Ama Yana Reklam Eklendiğinde Çoğu Kişi Bedava Sitem'in Alternatiflerine Hucum Etmişti.Ama Yinede Bedava Sitem Hep Vazgeçilmezim Olarak Kalıcak :) |
|
↑
|
|
|
-
hersite-burada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.11.2015, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
8 sene oldu bende buraya gireli şuan geçmiş saçma mesajlarıma bakıyorum ______________
En son hersite-burada tarafından 29.11.2015 19:41:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
hakandrycleaning
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.12.2015, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz inceleme fırsatı buldum da gerçekten de iyi günlermiş Artık o aktiflik kalmadı gibi. |
|
↑
|
|
|
|