Yazar |
Mesaj |
-
icebluetemalar
Acemi Üye
|
13.03.2014, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: IceBlueTemalar | İceblue Tasarım Sitesi Yeni Açıldı |
|
|
İceblue tasarımlar yapıp paylaşacağım bir site açtım.Diğer Sitelerimden sıkıldım ve yeni konu bulmaya karar verdim.Sitemi %90 Tasarım yönünden %10da içerik yani yeni eklediğim tema yönünden değerlendirirmisiniz.
///başlık modifiyesi @cryengine3
En son icebluetemalar tarafından 13.03.2014 23:08:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
hastane12
Acemi Üye
|
14.03.2014, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel düşünmüşün ama ıceblue tasarımlar basit kalmış biraz daha güzel olursa ilerleyebilirsin bu işte birazdaha çalışman lazım |
|
↑
|
|
|
-
icebluetemalar
Acemi Üye
|
14.03.2014, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: yorum |
|
|
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.03.2014, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblue tasarım veren bir siteye iceblue tasarımlı bir site yakışır diye düşünüyorum |
|
↑
|
|
|
-
ozan2kullan
Acemi Üye
|
16.03.2014, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bestoftheking yazmış: iceblue tasarım veren bir siteye iceblue tasarımlı bir site yakışır diye düşünüyorum
mesala ben benim gibi yarsan çok iyi olur hem tasarımlar için fotoğraflar çekmen zorunda kalmassın işin kolaylaşır |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.03.2014, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozan2kullan yazmış: bestoftheking yazmış: iceblue tasarım veren bir siteye iceblue tasarımlı bir site yakışır diye düşünüyorum
mesala ben benim gibi yarsan çok iyi olur hem tasarımlar için fotoğraflar çekmen zorunda kalmassın işin kolaylaşır
Ne dediğini tam olarak anlayamadım fakat dediğim şeyi yapmışsın hoş da durmuş başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
icebluetemalar
Acemi Üye
|
17.03.2014, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: yrm |
|
|
yorum için Teşekkürler.Fakat CSS daha profesyonel duruyor. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
23.11.2015, 02:31 (UTC) Mesaj konusu: tasarım için destek |
|
|
arkadaşlar,
sitemde ıceblue tasarım kullanıyorum. sorun şu ki tasarım bilmiyorum
http://isacotur.tr.gg/CSS-Tasarimlari.htm adresinde birkaç tasarım var ama ben kendime ait özel bir tasarımım olsun istiyorum şu an kullandığım tasarımın kodu ise yukarıda paylaştığım linki tiklayınca sayfanın en altında bulunmakta. Genel olarak şu an kullandığım gibi ebatlarda bir tasarıma ihtiyacım var. varmı bana tasarım konusunda yardımcı olacak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.11.2015, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bestoftheking yazmış: iceblue tasarım veren bir siteye iceblue tasarımlı bir site yakışır diye düşünüyorum
Aynen. |
|
↑
|
|
|
|