Logo ve tasarımı beğendim . Tasarımı beğenmemin sebebi gayet basit , karışık kuruşuk pek sevmem , ayrıca sade ve orjinal duruyor .
Eğer becerin varsa basit bir arama motoru kodlayabilirsin , ne için dersen ana sayfada kelimeler vermişsin , bunları tek tek yazarsan çok uzun olacağı için kelimeler için bir arama motoru fena olmaz veyahut kelimeleri bölüm bölüm ayırabilirsin örneğin okulla ilgili kelimeler gibi .
Grammer , cümle kurma gibi konulara da girersen daha iyi olur .
Başarılarının devamını diliyorum , kolay gelsin . ______________
Bence güzel tasarımda göz yormuyor sanırım yeni açtığınız için sitede çok fazla konu yok birde arkaplanda daha fazla söz yazıla bilir Başarılar dilerim
Selamlar, Site sahibi Deniz diye düşünüyorum.. ( Bilgi-Pinari )
Thenglish..siteye baktığım'da gerçekten başarılı her ne kadar içerik az olsa'da şimdilik tema olarak düzenli ve temiz gözüküyor. Hiç gözlerim yorulmadan bütün bölümlerine baktım, sadece bir yer'de sıkıntı görüyorum oda benim fikrim tabi'ki.. Arka plan sanırım daha iyi geliştirilebilir onun dışında hiç bir sıkıntı görmemekteyim.. Yeni bir site yeni bir proje başarılar dilerim umarım bir kitle yakalar ve daha çok başarılı olursunuz.. Kolay gelsin.
İyi günler
Teşekkürler, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.