Arkadaşlar Şimdi Ben Clean Temasının CSS Tasarımı Alıp Notepad++ Üzerinden Kodda Değişiklikler Yapıp Alt Sekmeleri Gizledim(Sekme Kodları Dışında Hiçbir Şeye Dokunmadım) Sonra Notepad++'ta Yaptığım Değişiklikleri .HTML Uzantılı Kayıt Edip .HTML Uzantılı Dosyayı Çalıştırdım Ve O Dosyadan Siteyi Kontrol Ettiğimde İse Hiçbir Sıkıntı Yoktu Hatta Başarılı Bir Şekilde Alt Sekmeleri Gizledim, Fakat Sonra Bu Kodu Clean Temasından Gelişmiş Seçeneklere Geldiğimde Bana Temanın Üzerindeki Metin(örn. CSS kodu için de kullanılabilir) Ve Tasarımın Altındaki Metin Diye 2 Seçenek Sunuyor. CSS Tasarımına Geçtiğimde İse Bunlara Ek Olarak CSS Kodu Kutucuğu Veriyor, Bende HTML Dosyasında Yazdıklarımı CSS Kodu Kutucuğuna Yazdığımda Site Çok Fazla Bozuluyor.
Bunu Nasıl Düzelteceğim, Yazdığım CSS Kodunu Nasıl Temanın Üzerindeki Metin, Temanın Altındaki Yazı Ve CSS Kodu Olarak Nasıl 3'e Ayırabilirim?
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.