Grafikerlik için başvurmadım ama bende yardım ederim
@sonsavascitr
=> Resmin Boyutu :
=> Resmin Özellikleri :
=> Üstüne Yazılacak Yazılar :
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. /
Bunları isteğine göre doldurup baştan yazarsan yardımcı oluruz
=> Resmin Boyutu : 320 x 120
=> Resmin Özellikleri : aynısından olsun ama ismi değişsin http://i.hizliresim.com/N9g5kL.png
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : filiminizle7
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Logo
Bunun Yerine Yeni Tasarım Renklerine ve Siteye Uygun Bir Footer Lazım Ben Yapamıyorum Yapabilen Arkadaşlar Olursa Çok Sevinirim Şimdiden Çok Teşekkür Ederim... ______________
=> Resmin Boyutu : 320 x 120
=> Resmin Özellikleri : aynısından olsun ama ismi değişsin http://i.hizliresim.com/N9g5kL.png
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : filiminizle7
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Logo
İstediğin şey doğrultusunda sadece yazı değiştirildi slogan dan bahsetmediğiniz için bunu yaptım baştan birşey yaptırsanız daha iyi bir sonuç çıkardı ama sizin seçiminiz
Al kardeşim sağlam dj headeri yaptım %97 si bana ait...
Güle Güle kullan
Dj yazısını sadece alıp editledim etrafını şekillendirdim fastt yazısı yazıp biraz dj headerine uygun yaptım sonrada demir efekti sağlam oldu yani farklılık yaparsın bunla
En son blue-turk tarafından 16.10.2015 17:21:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Al kardeşim sağlam dj headeri yaptım %97 si bana ait...
Güle Güle kullan
Dj yazısını sadece alıp editledim etrafını şekillendirdim fastt yazısı yazıp biraz dj headerine uygun yaptım sonrada demir efekti sağlam oldu yani farklılık yaparsın bunla
Çok güzel olmuşta arkası saydam olananını atabilirmisiniz yani png
Fastt ismimiz değil Fast adres doluluğundan dolayı bunu aldık
Merhaba.
Bedava-Sitem 2014 yılı örnek sitesi seçilen blue-turkisimli arkadaşımız forumda tekrardan grafiker seçilmiştir.
Kendisini tekrardan göreve geldiğinden dolayı tebrik eder, ve başarılar dilerim.
İyi forumlar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.