Hoşbulduk'ta biraz geç cevap verdin abi :DDD Ben onu sabah yazmıştım
İş güç derken anca uğrayabildim. Sizler gibi seri olamıyoruz arada, ihtiyarlık işte kardeşim, iyi akşamlar olarak düzeltirsin olmadı mazur gör beni ______________
Selamûn Aleykûm arkadaşlar (:
Merhaba siteme yazı yazamıyorum ama açık yani zaten eğlence için açmıştım ama sitemin hali çok iyi değil (HİT YANİ) Zaten artık hit konusuna üzülmüyorum...
B-s'den kimse girmiyor ) yazı yazmadığımdanmı acaba yada gittim buralardan algısı oldu kusura bakmayın (:
Selamûn Aleykûm arkadaşlar (:
Merhaba siteme yazı yazamıyorum ama açık yani zaten eğlence için açmıştım ama sitemin hali çok iyi değil (HİT YANİ) Zaten artık hit konusuna üzülmüyorum...
B-s'den kimse girmiyor ) yazı yazmadığımdanmı acaba yada gittim buralardan algısı oldu kusura bakmayın (:
Aleyküm selam.
Geri döndün ya şimdi tekrar eski hitine ve seviyene gelirsin merak etme
Merhabalar , bedava-sitem sakinleri nasılsınız ?
Webmaster dünyasındaki birçok önemli isimin kendini geliştirdiği yer burası. İçimizde öğrenmeye , keşfetmeye istekli kardeşlerimiz var.
Yolunuz açık olsun
Hayırlı Geceler.
Haftanın ilk iş gününde tüm esnaflarımıza hayırlı işler dilerim. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.