He şunu baştan söylesenize
Ben zaten iframe filan bilmiyorum onunla da uğraşmam zaten.Benim için anlık hit önemli değil. Organik ve kalıcı ziyaretçi önemli o halde sorun yaşamayacağım. Vaktinizi ayırdığınız için ikinize de teşekkür ederim. Bu arada bi itirafta bulunayım eskiden kalma bir sitem var hala duruyor.Fake metin 2 server sitesi diye.Her yerde server tanıtım sitelerinde reklamlarını yaptım ve sonuç olarak toplamda 1343 ziyaretci girdi siteye bu benim rekorum
.Ama işin garip tarafı şu o site karman çorman daha düzgün bir tasarımı bile yoktu ben o zamanlar daha css tasarımı siteye eklemeyi bilmiyordum.O dandik site silinmemiş hala duruyor
bakınca hala gülüyorum.Şimdiki sitelerim daha profesyonel ama bir türlü ziyaretçi çekemiyorum inşallah zamanla gelir.Kendi çabalarımla reklamını yapıyorum.Tanıtım sitesi açmanın zorluğu şu başka türde site açsan paylaştığın içeriklerle ziyaretçi çekebilirsin ama tanıtım sitesinde sadece ziyaretçilerin paylaştıklarıyla site içerik bakımından zenginleşiyor.Bu işte böyle bir tuhaflık var.Bunları niye yazdıysam
içimden geldi galiba.Herkese iyi forumlar