Yeter artık boğazıma kadar geldi. Hergün bir mesaj hergün yok ben og yin yok benşuyum bana çarını ver nakit atarın, bedava nakit diye diye başımı patlattınız. Daha velet ama ağzı da laf yapmayı biliyor. Lütfen sayın moderatörlerimizden rica ediyorum kapatın şunların hesabını. Şimdi ben FL Studio'nun pluginlerini burada kaçak dağıtsam hemen kapatırsınız neden bu hak hırsızlarının hesabın deaktive etmiyorsunuz ? Özellikle @emrekodnickli sitenin kapatılmasını istiyorum. Rahatsız ediyor sürekli. ______________
Merhaba.
Rahatsizlik duydugunuz konular icin support adresimize mail atiniz.
Attiginiz mail iceriginde neden ve kimin hakkinda rahatsiz oldugunuzu belirtiniz.
Onemli bir konuya parmak basmak gerekirse bunlari belirtirken kanit gostermeniz gerekmektedir.
Iyi forumlar. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.