Herkes için hayırlısı olsun. Bu tasarımda ilk defa kullanılmış yenilikleri görmek mümkün.. Gerek Footerdaki metin dolgu seçenekleri, gerek slider kullanılmış olması etkileyici.. Bs gelişiyor arkadaşlar unutmayın...
Cevabınız için hepinize teşekkürler ama tasarımı ben yapmadım Ben tasarımın diğer bilinmeyen kısımlarından sorumluyum ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
sitemizde bir anket yaptık bir kullanıcı artarda oy yollayıp duruyor bunu nasıl engelleriz? ama ben kullanamıyorum site sahibi olduğum halde..
Bedava-Sitem anket ekstrası oy kullanan kullanıcıları, çerezleri silseler dahikalıcı olarak değilbelirli bir süre engellemektedir. Ancak kullanıcılar, çerezleri sildikten ve belirli süre geçtikten sonra; anketlere tekrar oy kullanabilmektedirler. Eğer ilgili kullanıcının IP adresini biliyorsanız IP BLOCK SCRİPT'i kullanabilirsiniz. İnternette ilgili aramayı yaparak, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Örnek kod:
Kod:
<script type="text/javascript">
var bannedips=["23.23.23.23", "11.11.11.11"]
var ip = '96.96.96.96'
var handleips=bannedips.join("|")
handleips=new RegExp(handleips, "i")
if (ip.search(handleips)!=-1){
alert("BU ADRESE ERİŞİMİNİZ KESİLDİ. ANA SAYFAYA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.")
window.location.replace("http://slobada.tr.gg")
}
</script>
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.