Yazar |
Mesaj |
-
tscmedya
Acemi Üye
|
24.06.2015, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MineOfThrones yazmış: İlgimi çeken az sayıdaki bs sitesinden biri oldu takipdeyim
Teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
mylifemybook
Acemi Üye
|
24.06.2015, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Profil Anasayfası Oluşturuldu!
*Not: Henüz daha oluşturulmadı. Bu sadece önizlemedir. Sayfayı ziyaret için en yakın zamanda açacağım.
|
|
↑
|
|
|
-
radyomaskot
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
mylifemybook
Acemi Üye
|
24.06.2015, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyomaskot yazmış: Güzel bir platform düşüncesi, tebrik ederim başarılı olmuş
Renk uyumu, dizayn on numara
Değerlendirme: ★★★★☆
Fakat üst reklamı göremedim bilginize..
Kolay gelsin..
RadyoMaskoT Ekibi
Teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
mylifemybook
Acemi Üye
|
26.06.2015, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Beta Sürüm Güncellenecek!
Site kayıtları 1 ila 2 hafta durdurulmuştur. Site arayüzleri ve temel güncellenecektir.
Program üzerinde çıkan bir hata da 2-3 gün içerisinde düzeltilecektir.
Saygılar,
Tolga Samet |
|
↑
|
|
|
-
opencore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.06.2015, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten bedava sitem üzerinde sayılı sosyal medya sitelerinden birisin,resimlerden göründüğüm kadarıyla çok güzel bir proje olacağa benziyor umarım dahada geliştirirsin.Bedava sitem imkanları ile zor bir proje ancak bs ekstralarını kendine göre çeki düzen verirsen çok güzel işler çıkartabilirsin. Skybanner reklam içerik bölümünün işini bozacak gibi duruyor.Siyah menü alanını biraz daraltmak zorunda kalabilirsin. Responsive tasarım tercih etmen çok yerinde şeçim olmuş belki ileride tasarım için uygulama çıkarırsan siteni çok farklı boyutlara taşıyabilirsin.Başarılar dilerim ,iyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
opendown
Acemi Üye
|
26.06.2015, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Site Olacağına İnanıyorum ______________
#Open Down # Yusuf A.
|
|
↑
|
|
|
-
tscmedya
Acemi Üye
|
27.06.2015, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
opencore yazmış: Siten bedava sitem üzerinde sayılı sosyal medya sitelerinden birisin,resimlerden göründüğüm kadarıyla çok güzel bir proje olacağa benziyor umarım dahada geliştirirsin.Bedava sitem imkanları ile zor bir proje ancak bs ekstralarını kendine göre çeki düzen verirsen çok güzel işler çıkartabilirsin. Skybanner reklam içerik bölümünün işini bozacak gibi duruyor.Siyah menü alanını biraz daraltmak zorunda kalabilirsin. Responsive tasarım tercih etmen çok yerinde şeçim olmuş belki ileride tasarım için uygulama çıkarırsan siteni çok farklı boyutlara taşıyabilirsin.Başarılar dilerim ,iyi çalışmalar.
Teşekkürler. Elimden geldiğince uğraşıyorum ama bs bazen imkan vermiyor. Yani kısıtlı. |
|
↑
|
|
|
-
tscmedya
Acemi Üye
|
27.06.2015, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|