Selamlar, Öneri dikkate alınmıştır ve gerekenler yapılmıştır. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Tarık bey özellikle bu konuda sizi uyarıyorum, çok çirkin gözüküyor bu reklamları boyuna değil de eskisi gibi enine yapmalarını önerin gerçekten forumdan ayrı bişey çıkıyor ortaya...
En son bs-pazar tarafından 03.08.2015 06:12:49 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Forumlar kısmı için bir öneride bulunmak istiyorum
Bir tane buton olsa veya bir link olsa ve buraya yazdığımız yazılar admine gitse çok güzel ve pratik olur. Burada BS ye uygun olmayan siteleri admine şikayet edilebiliyor olsa çok güzel olur
Sırf bu yüzden elim mail sayfasını açmaya gitmiyor. ama forumlarda üst bölümde Admine Yaz gibi bir link olursa çok sevinirim.
Ve sizlere daha fazla yardımcı olmuş oluruz diyorum bilmem doğru mu düşünüyorum ______________
Hocam kolay gelsin benim önerim forumlarda konuların altında eğer mesaj atılıyorsa , yeni atılan mesaj en önde olsun ekranda 2012 ye ait paylaşım var.Konu açıyosun en arka sayfaya düşüyor.Nerdeyse internet üzerinde bütün forumlarda bu böyledir eski konu arkada olur yeni konu veya msj en öne çıkar lütfen bi ilgilenelim.Bu şekilde olması kullanıcıların forumda daha aktif ve ön plana çıkmasına yardımcı olur lütfen dikkate alınsın bu konu.
Önceden siteler ile ilgili tasarım yarışması vardı. Bu sene de yarışma düzenlenecek mi?
Düzenlendiği zaman benim sitemi nasıl aday gösterebilirim. Sitemde hem responsive hem de material tasarım kullanıldı. ______________ Gelişim, Farklı Fikirlerle Olur.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.