büyük bir hata değil aslında ama benim için büyük bir sorun sitemi kontrol etmek için kendi sayfamı yazdım nettçe açıldı ama sorun şu idi. yorum göndermeye çalıştım ama göndermedi 1 kaç saat sonra tekrar gönderdim ve tekrar açılmadı neyse daha sonra her şeyi kontrol ettim onlar güzelce açılıyor giriş te yapmıyor bu beni gerçekte çok üzdü ama sorunun sadece benim sayfamda deil her bedava sitem den oluşturulmuş sayfalar/siteler de de aynı sorun var lütfen bir çare bulun artık sabahın 8 inde kontrol etmeye başlamıştım... bu arada giriş yapmıyor dediğim şu kendi siteme giriyor sayfam üzerinden girmiyor bir şey daha var ne kadar kişinin girdiği yazmıyor aq
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.