Yazar |
Mesaj |
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: Sanırım Yine DDoS Saldırısı Ald |
|
|
Merhaba arkadaşlar ve sayın yöneticilerim,şu saatten sonra tr.gg sitelerine tekrardan ulaşım sağlanamamakta.Problem daha geçen gün düzelmişti ancak şuanda yeniden baş gösterdi!
Benim anlamadığım şey bunu kim ne amaçla ve neden yapıyor?
Tek anladığım şey tr.gg altyapısının giderek zenginleşen içeriklerini ve giderek güçlenerek ücretli sitelerin karşısındaki en büyük rakip olmasını kıskanan birileri var ve sürekli saldırı düzenleyip tr.gg sitesinin ve yönetim ekibinin itibarını zedelemeye çalışıyorlar.
Her ne kadar ziyaretçi kaybetsek de biz her zaman tr.gg sitesinin ve yöneticilerinin arkasındayız,hem de sonuna kadar!
Onlar bunu yaparak tr.gg sitesinin önüne geçeceklerini düşünüyorsalar yanılıyorlar desteklerimiz her zaman sizlerle sayın tr.gg yönetim ekibi!
Sizlerden tek isteğim bu gibi kişilerin ekmeğine yağ sürmemeniz sayın yönetim ekibim asla pes etmek yok elbet bununda bir çözümü var onlar istedikleri kadar saldırsın dursunlar kırk fırın ekmek yeseler de fark etmez onların hamurunda adamlık olmadıktan sonra!
Neyse daha fazla ağır konuşup sinirimi bozmak istemiyorum,tek söylemek istediğim ASLA pes etmeyin tr.gg ekibi ve UNUTMAYIN burdaki milyonlarca insan sizin arkanızda ve sürekli destekçiniz...
Kıymetli zamanınızı bana ayırıp okuduğunuz için hem arkadaşlarıma hem siz yöneticilerime teşekkür ederim,kolay gelsin... |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de giremiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
plainlogic yazmış: Ben de giremiyorum.
Yönetim ekibimizin bu işi tekrardan halledeceğinden eminim,sabretmemiz gerek... |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sanırım Yine DDoS Saldırısı Ald |
|
|
1-in-infinite yazmış: Merhaba arkadaşlar ve sayın yöneticilerim,şu saatten sonra tr.gg sitelerine tekrardan ulaşım sağlanamamakta.Problem daha geçen gün düzelmişti ancak şuanda yeniden baş gösterdi!
Tek anladığım şey tr.gg altyapısının giderek zenginleşen içeriklerini ve giderek güçlenerek ücretli sitelerin karşısındaki en büyük rakip olmasını kıskanan birileri var ve sürekli saldırı düzenleyip tr.gg sitesinin ve yönetim ekibinin itibarını zedelemeye çalışıyorlar.
Her ne kadar ziyaretçi kaybetsek de biz her zaman tr.gg sitesinin ve yöneticilerinin arkasındayız,hem de sonuna kadar!
Onlar bunu yaparak tr.gg sitesinin önüne geçeceklerini düşünüyorsalar yanılıyorlar desteklerimiz her zaman sizlerle sayın tr.gg yönetim ekibi!
Sizlerden tek isteğim bu gibi kişilerin ekmeğine yağ sürmemeniz sayın yönetim ekibim asla pes etmek yok elbet bununda bir çözümü var onlar istedikleri kadar saldırsın dursunlar kırk fırın ekmek yeseler de fark etmez onların hamurunda adamlık olmadıktan sonra!
Neyse daha fazla ağır konuşup sinirimi bozmak istemiyorum,tek söylemek istediğim ASLA pes etmeyin tr.gg ekibi ve UNUTMAYIN burdaki milyonlarca insan sizin arkanızda ve sürekli destekçiniz...
Kıymetli zamanınızı bana ayırıp okuduğunuz için hem arkadaşlarıma hem siz yöneticilerime teşekkür ederim,kolay gelsin...
Aslında bunun bir çözümü var. Bedava-Sitem yönetimi o ücretli sitelere saldırı düzenlesin. |
|
↑
|
|
|
-
radyomaskot
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tr gg gün geçtikçe büyüyor. Yazı başarılı |
|
↑
|
|
|
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sanırım Yine DDoS Saldırısı Ald |
|
|
plainlogic yazmış: 1-in-infinite yazmış: Merhaba arkadaşlar ve sayın yöneticilerim,şu saatten sonra tr.gg sitelerine tekrardan ulaşım sağlanamamakta.Problem daha geçen gün düzelmişti ancak şuanda yeniden baş gösterdi!
Kıymetli zamanınızı bana ayırıp okuduğunuz için hem arkadaşlarıma hem siz yöneticilerime teşekkür ederim,kolay gelsin...
Aslında bunun bir çözümü var. Bedava-Sitem yönetimi o ücretli sitelere saldırı düzenlesin.
Çocukla çocuk olmaya gerek yok bence dostum,tr.gg işini biliyor zaten onlar kıskandıkları için yapıyorlar bizim kimseyle sorunumuz yok |
|
↑
|
|
|
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
radyomaskot yazmış: Tr gg gün geçtikçe büyüyor. Yazı başarılı
Teşekkür ederim,destekçileriyiz sonuna kadar |
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostum bedava-sitem.com da forumdasın ama sanırım DDOS saldırısı oldu diyorsun. Herhangi bir yenilik veya değişiklik yada kontrol amaçlı olabilir. Yada sunucudan kaynaklı sorun olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: Dostum bedava-sitem.com da forumdasın ama sanırım DDOS saldırısı oldu diyorsun. Herhangi bir yenilik veya değişiklik yada kontrol amaçlı olabilir. Yada sunucudan kaynaklı sorun olabilir.
Dostum ben onu geçenlerde yaşadığımız DDoS saldırısına dayanarak yazıyorum merak etme öyle rastgele birşey değil bu DDoS biliyoruz yani Sitelerimize ulaşamıyoruz saldırı aldığımızda da şuankiyle aynı hatayı aldığımızdan dolayı tahmin etmek zor olmasa gerek |
|
↑
|
|
|
-
about-hasanmerkit
Acemi Üye
|
20.06.2015, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hacklenmeyen .tr.gg siteleri açılmaz oldu -_- |
|
↑
|
|
|
-
salihtoy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zaman bunlar bir teşkilat. Tek kişi yapsa dai maksimum birkaç dakida sürer. AYnı anda yapıyor olmalılar. |
|
↑
|
|
|
-
about-hasanmerkit
Acemi Üye
|
20.06.2015, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salihtoy yazmış: O zaman bunlar bir teşkilat. Tek kişi yapsa dai maksimum birkaç dakida sürer. AYnı anda yapıyor olmalılar. Hangi beyinsiz(ler)n .trgg sitesiyle ne derdi olacak ben bunu anlamış değilim. |
|
↑
|
|
|
-
1-in-infinite
Acemi Üye
|
20.06.2015, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kalabalık olabilirler aynen...
En son 1-in-infinite tarafından 20.06.2015 16:23:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.06.2015, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın Kullanıcı,
Aynı başlıkları açmaktan usanmadınız mı?
Çözüm sunuyorsanız siz yapın biz de teşekkür edelim.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=235525
En son bestoftheking tarafından 21.06.2015 03:52:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|