Allah'ıma bin şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bu günleri de görebildik.. Galatasaray 4. yıldızı taktı çok şükür! Belki bir gün herkes 4. yıldızı takacak ancak tarih ilkleri yazar (:
Hepinize hayırlı günler abilerim/dostlarım (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Cümleten Selamun Aleyküm
@Agasu06 gayet güzel olmuş kardeşim bende yaptım bitane
Bunun için kullanacağını tahmin etmemiştim. Adımı yazdığın için de Eyvallah
Hee unutmadan: Bir FenerBahçe'li olarak Galatasaray'ı tebrik ederim..
Cümleten Selamun Aleyküm
Aleykum Selam (: Böyle bir şey yaparım da seni yazmaz mıyım kardeşim (: Bu arada davranışını tebrik ediyorum emin ol Fenerbahçe şampiyon olsaydı ben de tebrik ederdim. Çünkü her şeyden önce sporda dostluk ve sevgi ön planda olmalıdır bana göre (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
En son agasu06 tarafından 27.05.2015 15:53:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Cümleten Selamun Aleyküm
agasu06 yazmış:
Aleykum Selam (: Böyle bir şey yaparım da seni yazmaz mıyım kardeşim (: Bu arada davranışını tebrik ediyorum emin ol Fenerbahçe şampiyon olsaydı ben de tebrik ederdim. Çünkü her şeyden önce sporda dostluk ve sevgi ön planda olmalıdır bana göre (:
Eyvallah Cansın kardeşim
O kadar kavga bıçaklama görüyorum. Ayıptır ya..
Neyse tekrardan tebrik ederim
En son radyomaskot tarafından 28.05.2015 09:05:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.