Sitemin tasarımını değiştirdikten siteye girdikten sonra sitenin herhangi bir yere tıkladığımda adcash reklamları çıkıyor yardım edebilir misiniz lütfen istemiyorum böyle bir reklam
Aynı Sorun bendede var moderatörlere sordum bi kod eklemediysen sorun olmaz diyor adcash ile ilgili kod olmadığından eminim ama net cevap vermiyorlar sanırım reklamlardan kaynaklanıyor
Problem sanırım eklemiş olduğunuz tasarımın içerisinde adcash reklamları olduğundan dolayı kaynaklanmaktadır.
İsterseniz kodlara bir göz atmayı deniyebilirsiniz. Bir bilginiz yoksa kodlara dair veya bulamadıysanız sizin için bende inceleyebilirim. ______________ - Teknik Destek Personeli
Problem sanırım eklemiş olduğunuz tasarımın içerisinde adcash reklamları olduğundan dolayı kaynaklanmaktadır.
İsterseniz kodlara bir göz atmayı deniyebilirsiniz. Bir bilginiz yoksa kodlara dair veya bulamadıysanız sizin için bende inceleyebilirim.
Abi Bu Tasarımı Full Ben Kodladım İçinede Adcash gibi bişey eklediğimi hatırlamıyorum kodları kontrol ettim ama bulamadım ona benzer bişey :/
Moderatörümünde dediği gibi , tasarım kodlarında '' pop up '' dediğimiz herhangi bir yere tıkladığımızda yeni sekmede açılan reklamlar var ise bu sorun normaldir ve bedava-sitem ile de hiçbir ilgisi yoktur . ______________
Kodla alâkasız yok ice teması boşken denedim yine açılıyor. Ayrıca önemli birşey bu. Telefondan girenlere virüs var diyo ve birçok sayfa açıyor. Bunun en kısa zamanda çözecek kod yapılmalı yada kapatılmalı. +18 reklamlardan bahsetmiiyoruz burada onu bile kabul ederim ama böyle bir saçmalık olmaz . Onlar reklamdan para kazanacak diye ben ziyaretçilerimi kaybedemem. ______________
Kodla alâkasız yok ice teması boşken denedim yine açılıyor. Ayrıca önemli birşey bu. Telefondan girenlere virüs var diyo ve birçok sayfa açıyor. Bunun en kısa zamanda çözecek kod yapılmalı yada kapatılmalı. +18 reklamlardan bahsetmiiyoruz burada onu bile kabul ederim ama böyle bir saçmalık olmaz . Onlar reklamdan para kazanacak diye ben ziyaretçilerimi kaybedemem.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.