Son 3 günden beri bel ağrılarımdan dolayı rahatsızım.
Buna rağmen sabah erkenden okula gidicek ve sınava giricek olmam gerçekten sinir bozucu.
Haftanın ilk gününden herkese günaydınlar.
Son 3 günden beri bel ağrılarımdan dolayı rahatsızım.
Buna rağmen sabah erkenden okula gidicek ve sınava giricek olmam gerçekten sinir bozucu.
Haftanın ilk gününden herkese günaydınlar.
Geçmiş olsun Aykut abi.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Eyvallah abi sağolasın.
Dün Beşiktaş | Galatasaray maçını izledim.
Şuan burada Beşiktaşlı arkadaşlarımız varsa lütfen alınmasınlar.
Ama futbol namına pek bir şey yapamadıkları gibi kazansaydılar haksızlık olurdu.
Büyük isimler yoktu. (Tolga, Gökhan Töre, Motta, Olcay Şahan, gibi.)
Belimde sanırım fıtık var, henüz doktora gitmedim ama uzun süreden beri şikayetçiyim.
Kim şampiyon olursa olsun benim için her yerde yine en büyük Fener.
Tekrardan teşekkür ederim abi. ______________
Aykut bel ağrın varsa doktora görün.. Ben 5-6 aya yakın acı çektim.. Hala sebebini öğrenemedim.. Çok şükür iyileştim fakat ne bel fıtığı ve böbrek ne de başka bir problemim olmadığını öğrendim.. Sen yine de bi görün doktora, aksatma..
Herkese gerçekten büyük teşekkür ederim.
Burada sevildiğimi görmek benim burada olan görevime dahada beni bağlandırıyor.
Yaz tatilini sabırsızlık ile bekliyorum, inşallah projelerimi o zaman gerçekleştireceğime inanıyorum.
Adil abi öncelikle okulların kapanmasını ve tatile girmemizi temelli ediyorum.
Sonra tatilde bir doktora görünürüm tabiki ama böbrek olduğunu düşünmüyorum. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.