Vakit kaybı bırakın bu saçma sapan çocuk aklıyla yönetilen bsyi.
Siteni Kapattılar Diye Böyle Yapman Normal mi ? Benim 30 Tane Uğraştığım Site Kapandı Ama burdayım Hayla , Sanırım sende chickenblogsun
Eğer buradan gereksiz gereksiz yazmaya devam ederse, silerim ve bannlarım. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bize gereksiz ve çocuk aklıyla yönetilen site diyorsun ama maşallah facebook grupta en çok paylaşımda bulunan kişiler arasındasın. Moderatörlük isteğin de işin ayrı bir güzelliği
Hepinize mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Çoğunuz benden daha uzun süredir burada üye ve eminim hepinizin tasarım kabiliyeti benden kat kat daha iyi.
Küçüğüyle, büyüğüyle, yaşlısıyla genciyle, öğretmen ve öğrencisiyle hepiniz iyi ki varsınız. Belki eski günlerimiz gibi revaçta değiliz ama kabul edelim ki, kendi grubumuzun duayenlerindeniz.
Sizleri verdiğim bazı kararlardan dolayı kırsam da emin olun ki, bana edilen küfürlere rağmen sizleri seviyor ve kırılmıyorum. Ben olmasam, belki yerimde başkası olacaktı ve eminim ki ona da aynı şeyleri sayıp savuşturacaktınız.
Burada daha ne kadar durabilirim bilmem ama hani olur da aniden ortadan kaybolursam, hakkınızı şimdiden helal edin...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.