Yazar |
Mesaj |
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: Nisa Bayan Kuaforu |
|
|
SeLam arkadaşlar.
NisaBayanKuaforu.tr.gg
Siteyi yaptım bitti sayılır bana göre ama sizlerden de tavsiye istiyorum, ne gibi şeyler ekleyebilirim ne yapılabilir başka. |
|
↑
|
|
|
-
Browz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2015, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım CSS Olabilir |
|
↑
|
|
|
-
miley-cyrus-fan-sitesi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
Browz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2015, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki |
|
↑
|
|
|
-
miley-cyrus-fan-sitesi
Aktif Üye
|
12.05.2015, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
Gerçekten bayan kuaförü sitesinde hava durumu ne alaka
Kardeşim ne diyorsa aynisini bende diyorum
Bu konuyu Site Değerlendirme alaninda açmalisiniz______________ http://193.203.198.107/ldp3/photos/int/53/93/4049353/signature_4049353.jpg
En son miley-cyrus-fan-sitesi tarafından 12.05.2015 11:14:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Browz yazmış: Tasarım CSS Olabilir
Evet güzel bir CSS tasarım arıyorum acıkcası. |
|
↑
|
|
|
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Browz yazmış: Tasarım CSS Olabilir
Arayışlarımın içerisinde Yatay menü lü Css tasarım bulabılırsem güzel bişey yapacagım. |
|
↑
|
|
|
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
Tüm değerlendirmeleri elimden geldiği kadar düzeltip göze hitap eden düzgün sade bir sayfa haline getireceğim inşallah. |
|
↑
|
|
|
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
Bu konuyu Site Değerlendirme alaninda açmalisiniz
Sen sadece katıl kardeşine
söylediklerinizde haklısınız ben ilk defa denediğim için nerde ne nasıl durur onu anlamaya çalışıyorum ve düzeltiyorum söylediklerinizi önerilerinize kulak veriyorum kaldırdım hava durumunu ve günün sözü yazılarını |
|
↑
|
|
|
-
Browz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2015, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NisaBayanKuaforu yazmış: miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
söylediklerinizde haklısınız ben ilk defa denediğim için nerde ne nasıl durur onu anlamaya çalışıyorum ve düzeltiyorum söylediklerinizi önerilerinize kulak veriyorum kaldırdım hava durumunu ve günün sözü yazılarını Sorun olursa veya bi Kod filan Gerekirse Yardımcı Olabilirim Başarılar.. |
|
↑
|
|
|
-
NisaBayanKuaforu
Acemi Üye
|
12.05.2015, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Browz yazmış: NisaBayanKuaforu yazmış: miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
söylediklerinizde haklısınız ben ilk defa denediğim için nerde ne nasıl durur onu anlamaya çalışıyorum ve düzeltiyorum söylediklerinizi önerilerinize kulak veriyorum kaldırdım hava durumunu ve günün sözü yazılarını Sorun olursa veya bi Kod filan Gerekirse Yardımcı Olabilirim Başarılar..
valla varsa yan menusu olan CSS tasarım olabılır |
|
↑
|
|
|
-
Browz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2015, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NisaBayanKuaforu yazmış: Browz yazmış: NisaBayanKuaforu yazmış: miley-cyrus-fan-sitesi yazmış: Browz yazmış: Bencede Yatay Menü olsun menüyü ortalaiçerik alanının genişliği kadar açılışta direk açılan reklam alanını kaldır havadurumunu kaldır ( kod kalabalığı çok olmuş ) günün sözü filan kaldırın bayan kuaförü sitesiyse yeni moda saç stilleri filan ekleyebilirsiniz ana sayfaya böyle biraz karışık gözüküyor göz yorucu tasarım ice blue yerine clean daha iyi olabilir belki
söylediklerinizde haklısınız ben ilk defa denediğim için nerde ne nasıl durur onu anlamaya çalışıyorum ve düzeltiyorum söylediklerinizi önerilerinize kulak veriyorum kaldırdım hava durumunu ve günün sözü yazılarını Sorun olursa veya bi Kod filan Gerekirse Yardımcı Olabilirim Başarılar..
valla varsa yan menusu olan CSS tasarım olabılır Dentasarim.tr.gg veya tasarimkurdu.tr.gg ( bu sitelerden alabilirsiniz güzel tasarımlar var ) |
|
↑
|
|
|
-
miley-cyrus-fan-sitesi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
09.06.2015, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlık site değerlendirme alanına taşınmıştır..
İyi Forumlar..______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
|