=> Resmin Boyutu : 1000x178
=> Resmin Özellikleri : orasi size kalmiş slogan sag koseye yazilacak html css photosop video dersleri hebsi burada diye yazilacak
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : webkodun
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Resmi
=> Resmin Boyutu : 1000x178
=> Resmin Özellikleri : orasi size kalmiş slogan sag koseye yazilacak html css photosop video dersleri hebsi burada diye yazilacak
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : webkodun
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Resmi
Merhabalar clean tasarımı kullanmaktayım Clean tasarımım için başlık resmi arıyorum ugun boyutlarda yardımcı olursanız sevinirim (Mavi turkuaz ağırlıklı renkleri tercih ederseniz makbule geçer )
Merhaba clean tasarımı kullanıyorum başlık resimi kısmına uygun boyutta bi başlık resmi ayarlarsanız sevinirim. Güzel bir iş çıkaracağınızdan eminim Teşekkürler
Merhaba clean tasarımı kullanıyorum başlık resimi kısmına uygun boyutta bi başlık resmi ayarlarsanız sevinirim. Güzel bir iş çıkaracağınızdan eminim Teşekkürler
Clean başlık boyutunu bilmediğimden yanlışlık olmuş sanırsam. Arkadaşın sitesine baktım da 3tane alt alta koymak zorunda kalmış. Arzu ederse düzeltebilirim.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.