651x110 olucak Sıradışı Bilgiler Kitabı yazıcak rengi mavi efektli bişeyler olsun arkasında renk olmasın yani her yere uysun
yapan olursa çok sevinirim
An itibari ile 3 arkadaşımız forumda grafiker olarak rütbelendirilmiştir.
- utkumnet
- agasu06
- technoathom
Kendilerine başarılar diliyorum.
Bedava-Sitem için hayırlısı olması dileklerimle.
Sizin için en iyisi ve en güzelini yaptığımızı unutmayın.
Önerilerinizi her zaman değerlendiriyoruz. ______________
- utkumnet
- agasu06
- technoathom
Önerilerinizi her zaman değerlendiriyoruz.
Her şey için teşekkür ederim Aykut abi.Okul vs. buralara vakit ayıramıyorum herkesten özür dilerim ancak okul biter bitmez buralara kesin dönüş yapacağım ve kaldığım yerden işime devam edeceğim İnşallah (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Merhaba sayın bedava-sitem.com bende grafikerim fakat bugün resim yapacaktım ama bilgisayar kasası çöktü yani bu nedenle photosop ve diyer css3 programlar silindi bana yapabilirmisiniz hm bu arada ben bayanım ismim sude efe ancak 2 güne kadar teslim edecekler .
Merhaba sayın bedava-sitem.com bende grafikerim fakat bugün resim yapacaktım ama bilgisayar kasası çöktü yani bu nedenle photosop ve diyer css3 programlar silindi bana yapabilirmisiniz hm bu arada ben bayanım ismim sude efe ancak 2 güne kadar teslim edecekler .
İsteğiniz suç haberiniz olsun o tarz resimleri sadece forumda yetkili kişiler yani grafikerler veya moderatörler kullanabilir. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Resmin Boyutu : moderatorlele aynı boyuta olsun
Resmin rengi : acık ve gri olsun
Resimde yazi : dizibom ve alt yazida grafiker
Resmin yazi rengi :beyaz
- utkumnet
- agasu06
- technoathom
Önerilerinizi her zaman değerlendiriyoruz.
Her şey için teşekkür ederim Aykut abi.Okul vs. buralara vakit ayıramıyorum herkesten özür dilerim ancak okul biter bitmez buralara kesin dönüş yapacağım ve kaldığım yerden işime devam edeceğim İnşallah (:
Bunun gibi olsun : http://img.webme.com/pic/a/aktif-dost/radyomaskot.png
Resmin Boyutu : 134x 190
Resmin Özellikleri : arkasi acık beyaz reng olacak yazi rengleri siyah olacak
Üstüne Yazılacak Yazılar :himhdfilm
Altına Yazılacak Yazılar : BS Film Siteniz
Altına Yazılacak Yazılar : bedava-sitem.com
Icon : evet film iconu olacak
Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / Resmi
En son himhdfilm tarafından 26.04.2015 16:44:34 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
=> Resmin Boyutu :
=> Resmin Özellikleri : Tüm Renklerin birleşimi bir yazı ve hareketli bir yazı!
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Affan / PeaKVita (Zirvedeki Yaşamınız)
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. Resim + Banner, Boyut: 500X150 Pixsel. Teşekkür'ler. [/b]
=> Resmin Boyutu :
=> Resmin Özellikleri : Tüm Renklerin birleşimi bir yazı ve hareketli bir yazı!
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : Affan / PeaKVita (Zirvedeki Yaşamınız)
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. Resim + Banner, Boyut: 500X150 Pixsel. Teşekkür'ler. [/b]
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.