Yetkileriniz ne ile sınırlıdır? Yani forumda bizim sahip olduklarımızdan başka nelere sahipsiniz?
Ben size şöyle belirteyim,{ Forumda sizden sahip olduklarımız neler var }Düşün ki.. Bir yerde{ Garson'sun } Birde{ Şef Garson }Vardır bu senden başka hangi yetkiye sahiptir. ? En basitini düşün.{ Bizler }Sizlerden demek'ki bir{ Tık }yetkiye sorumluluğa sahibiz{ Bizler }Forumu düzenli tutmak{ Bizler }Hata yapanı uyarmak, doğru olanı göstermek, VB.{ Umarım açıklayıcı olmuşumdur, olabilmişizdir. } ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
uzun suredir forumda etkinlik duzenlenmedi yakın zamanda planlarınız var mı ? ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
uzun suredir forumda etkinlik duzenlenmedi yakın zamanda planlarınız var mı ?
Selamlar, Şuan bir etkinlik bulunmakta tabi'ki bu şuan ki etkinlik sadece photoshop bilenleri kapsaya bilir. İlerleyen zamanlarda tüm forumu ve değerli üyelerimizi kapsayan bir etkinlik oluşturulabilir.
Bütün moderatör'lere sormak istiyorum.
Tarık bey çok iyi bir yönetici. Amma o değil de siz yönetici olsaydınız forum'a getireceğiniz ilk değişiklik ne olurdu ?
Tarik abiyi ALLAH basimizdan eksik etmesin.
Kisa sürede, siteler düzenlendi.rütbeler,tasarim,script ve daha fazlası...
Bunlari saglayan tarik abi oldugunu unutmamak gerekir..
Webme bizi Tarik beyin gelisi sonrasi ciddiye almaya basladigini göre biliyoruz..
Bu nedenle ALLAH Tarik abimi basimizdan eksik etmesin..
Sevgilerimle.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Bedava Sitemin Tarihçesi hakkında bir bölüm açmayı düşünüyorum acaba bana bedava sitemde önemli düşündüğünüz olayları Yıl ve ay olarak sıralayabilirmisiniz kısa kısa?
Beya Vaktinizi Alıcağını biliyorum bende kendi cabalarımla araştıracağım.Ancak Sizler üzerinde iz bırakan belli başlı olayları tarihi ile birlikte(yaklaşık olabilir) yazabilirmisiniz?
Bütün moderatör'lere sormak istiyorum.
Tarık bey çok iyi bir yönetici. Amma o değil de siz yönetici olsaydınız forum'a getireceğiniz ilk değişiklik ne olurdu ?
Tarik abiyi ALLAH basimizdan eksik etmesin.
Kisa sürede, siteler düzenlendi.rütbeler,tasarim,script ve daha fazlası...
Bunlari saglayan tarik abi oldugunu unutmamak gerekir..
Webme bizi Tarik beyin gelisi sonrasi ciddiye almaya basladigini göre biliyoruz..
Bu nedenle ALLAH Tarik abimi basimizdan eksik etmesin..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.