@aktif-dost Allaha sukur iyiyim sen nasilsin? Cafeden izleyemeyecegim eğer internet problemi olmazsa bilgisayardan izlemeye çalışacağım Aykut. Malum ligtv yok bizde
Sağlık olsun.
Önemli olan kalbimizle tuttuğumuz takıma inanmaktı.
Çok şükür Allah dualarımızı kabul etti.
Kazanan yine biz olduk ve skor Fenerbahçe 1 Bursa Spor - 0 golü atan futbolcu Webo.
İzleyemediysen sana ve aynı renkleri tuttuğumuz kişilere müjdeyi buradan vermeyi istedim.
agasu06 yazmış:
radyomaskot yazmış:
Cansınız ya Çok güzel ortam burası bi bilseler dışardakiler
Ama buranın da kıymeti burada saklı, tüm kardeşlerime hayırlı geceler.
Eyvallah kardeşim aynen öyle (:
Aykut abi skora üzülmüyorum maçın sonuna doğru olan olaylara üzülüyorum bence Trabzonspor iyi oynadı ancak hakem de maçı iyi yönetemedi benim görüşüme göre.Neyse lig daha bitmedi hayırlısı olsun diyelim
Vay be gerçekten böyle düşünmen aslında iyi.
Herkes senin gibi ön görüşlü olamıyor kardeşim bu tür konularda.
brisin yazmış:
Hayırlı akşamlar keyifler nasıl
Hayırlı akşamlar.
Açık söylemek gerekirse biraz sesim kısıldı.
Fakat harbiden Fenerbahçe kazanınca çok mutlu oldum.
O yüzden keyifler yerinde şükürler olsun abi.
Sen nasılsın abi? ______________ - Teknik Destek Personeli
Selamun aleyküm, hayırlı geceler Bedava-Sitem Ailesi ve Dostlarım :)
+ Site yapıyorum sınavım için, sizler nasılsınız napıyorsunuz?
Durun durun fotoğrafını da atayım, basit ama aspx'de HTML/CSS yapıyorum.. Php, sql ile kodlamalarda ekleyeceğim.
Hayatımdan bi parça anlattım buyrun sizdeyiz ;)
Siteme (ödevime) yorumlarınızı bekliyorum, Basit kabulüm :/
Site Görüntüsü:
En son radyomaskot tarafından 20.04.2015 20:53:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Aleyküm selam.
Yaptığın çalışma kolay olabilir sana göre ama güzel buldum.
Fakat nasıl diyebilirim 30 - 40 dakika gibi bir sürede tasarım çizerek kodlamak yerine saatlerce bu işi profesyonel anlamda yapmak daha iyi olurdu.
Bu arada iyiyim çok şükür okul sürekli olarak yorucu geçiyor haftaya sınavlar Allah yardımcımız olsun.
Sizler nasılsınız? ______________ - Teknik Destek Personeli
Aleyküm selam.
Yaptığın çalışma kolay olabilir sana göre ama güzel buldum.
Fakat nasıl diyebilirim 30 - 40 dakika gibi bir sürede tasarım çizerek kodlamak yerine saatlerce bu işi profesyonel anlamda yapmak daha iyi olurdu.
Bu arada iyiyim çok şükür okul sürekli olarak yorucu geçiyor haftaya sınavlar Allah yardımcımız olsun.
Sizler nasılsınız?
Evet ama bunu bi yere çizmeden direkt olarak kafama esmesiyle yerleştirdim diyebilirim
Teşekkür ederim, renk uyumu bi hoşuma gitti tek
Aynen okul süreci bende iyiyim nasıl olayım.. Okul, ev, ilişki
Nasıl olsun
@aktif-dostTakip ettim maçı Aykut. Sonuç mutlu edici (: Buarada Selamun Aleyküm Gençler...
Aleyküm Selam. Fenerbahçe ülker ısrail takımını yenerek son 4 kalmış,
Bizi gururlandırdı. Uzun bir aradan sonra. Umarım daha iyi yerlere geliriz bütün Türkiye olarak...
teşekkürler Aykut sen nasılsın hadi yine beleşe 3 puanı kaptınız ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
@aktif-dostTakip ettim maçı Aykut. Sonuç mutlu edici (: Buarada Selamun Aleyküm Gençler...
Aleyküm Selam. Fenerbahçe ülker ısrail takımını yenerek son 4 kalmış,
Bizi gururlandırdı. Uzun bir aradan sonra. Umarım daha iyi yerlere geliriz bütün Türkiye olarak...
İnşallah kardeşim.
Bunu tuttuğum takım ile görmek çok daha gururlandırıyor.
brisin yazmış:
teşekkürler Aykut sen nasılsın hadi yine beleşe 3 puanı kaptınız
İyiyim abi.
Bedava 3 puan kazanmadık ki.
O kadar mücadele ederek tek kale top oynuyarak bileğimizin hakkı ile kazandık.
Maçı izlediysen yinede buna rağmen böyle düşünüyorsan saygı duyarım abi.
Galatasaray maçında Trabzon nasıl oynadıysa Bursa'da bize öyle oynadı.
Cidden bu sene bizim adımıza çok uğurlu şanslı güzel dolu bir sene her spor dalında çok başarılıyız. ______________ - Teknik Destek Personeli
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.