bildiğiniz üzere 05.04.2006 tarihinde ilk yayın yapılmış ve ilk üyemiz kaydolmuştu. Aradan geçen 9. senemizde sizlerle birlikte kutluyoruz ve siz de bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz. 10. yılda da görüşmek ümidiyle...
İyi ki varsınız.
bedava-sitem ekibi ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bu sistemi ilk keşfettiğim zaman henüz daha küçük çocuktum.
Aradan 9 sene geçmesi ve burada moderatör olarak görev yapmak cidden onur verici. ______________
Vay be.. neredeyse 10 sene olmuş.. 2007'den beri bu platformdayım..
Neler geçti, neleri gördük.. web tasarım hayatım burada başladı..
ilkleri hep burada yaptım.. BS olmasaydı belki de her şey benim için tamamen farklı olacaktı..
neredeyse 10 sene olmuş.. 2007'den beri bu platformdayım..
Neler geçti, neleri gördük.. web tasarım hayatım burada başladı..
ilkleri hep burada yaptım.. BS olmasaydı belki de her şey benim için tamamen farklı olacaktı..
Bedava-Sitem'deki ilk sitem futbol sitem ve 19.06.2013 tarihinden itibaren hâlâ da aktif olarak Bedava-Sitem.com ailesinin üyesiyim.Nice hep beraber yıllara (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Hep Beraber Mutlu Senelere BS Kardeşliği Hiç Bozulmasın Bedava-Sitem Çok Güzel Bir Ortam Hem Sitemizi Kurarken Yeni Dostlarımız Bile Oluyor Teşekkürler Bedava-Sitem
9.yıl ve güzel bir Webmaster platformu... Tüm Bedava-Sitem ekibinin 9.yılını kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim... ______________ Bizi Beğenin..! | Bizi Takip Edin..! | Bize Ulaşın..!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.