Yazar |
Mesaj |
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
01.04.2015, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: Oyunlar ve PC | İlk video |
|
|
Sitemi değerlendirirseniz sevinirim önceki amacım farklı olsada şimdi yeni amacım var ve bu daha iyi gibi sitede crackli oyunlar paylaşmak yerine ücretsiz oyunlar ve programları paylaşıp ücretli olan programları tanıtabilirim yani artı gameplay videoları çekip incelemlerde yazmayı planlıyorum umarım başarılı olurum teşekkürler
bir şey daha var sizce bedava sitemde böyle sitelerle uğraşıp geliştirmeye çalışmak boşa uğraşmakmıdır teşşekürler !
Site ismini değiştirdim çok uzundu ve zaten artık sadece oyun indirme sitesi değil yenisi daha iyi oldu bence
oyunlarvepc.tr.gg ______________
En son oyunburdaindirilir tarafından 02.04.2015 17:08:17 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
topliste12
Aktif Üye
|
01.04.2015, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: Başarılar |
|
|
Başarılar Dilerim Sitenizi Gezdim İlerki Zamanlarda İçeriğinin Zenginleşeceğinden Eminim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
radyomaskot
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
01.04.2015, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İndirme linki vermek yasak . Emek boşuna , proje gereksiz . Siten kapatılır benden demesi ______________
|
|
↑
|
|
|
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
01.04.2015, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: Teşekkürler ! |
|
|
topliste12 yazmış: Başarılar Dilerim Sitenizi Gezdim İlerki Zamanlarda İçeriğinin Zenginleşeceğinden Eminim
Teşekkürler herhangi bi sorunla karşılaşmadığım sürece içeriği zenginleştirmeye çalışacağım
radyomaskot yazmış: Öncelikle aramıza hoş geldin güzel kardeşim
Oyun kategorisinde güzel fakat bunu tr.gg bazında fikrimi söylemem gerekirse,
oyunlar hakkında bilinmeyenler gibi içerik (text) ve biraz resim (image) doldurursan dehşet olur
Fikir çalmak istemem ama ben düşündüm şahsen Ama bir sitem var malum..
Tekrardan başarılar diler, kapımın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim güzel kardeşim..
@GMedya | RadyoMaskoT Ekibi
Teşekkürler ve hoşbulduk
Dediğim gibi fikirlerinizi almam önemli dediklerin iyi aslında hiç diğilse biraz farkımızı olur diğer oyun sitelerinden bir sorunla karşılamdıkça yapmaya çalışırım saol
webeveyn yazmış: İndirme linki vermek yasak . Emek boşuna , proje gereksiz . Siten kapatılır benden demesi
Bende ondan korkuyordum zaten site kapatılır diye bu yüzden çok emek vermeden önce bu konuyu araştırmak istedim dediğin gibi site kapatılırmı acaba ? teşekkürler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.04.2015, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kapanır.
Bunun yerine gameplay videoları ve incelemeler yazabilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
01.04.2015, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bestoftheking yazmış: Kapanır.
Bunun yerine gameplay videoları ve incelemeler yazabilirsin.
Çok teşekkürler aslında çok iyi bir fikir paylaştın benimle dediğin gibi bu iş yerine ücretsiz oyunların programların linklerini paylaşır gameplay ineceleme videoları çeker oyunlar hakkında bilinmeyenleri oyunlardaki yenilikleri yeni oyunları paylaşırım hiç değilse yasal olur en iyisi en kısa sürede bu işe başlamak çok teşekkür ederim saol. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
Browz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.04.2015, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunburdaindirilir yazmış: bestoftheking yazmış: Kapanır.
Çok teşekkürler aslında çok iyi bir fikir paylaştın benimle dediğin gibi bu iş yerine ücretsiz oyunların programların linklerini paylaşır gameplay ineceleme videoları çeker oyunlar hakkında bilinmeyenleri oyunlardaki yenilikleri yeni oyunları paylaşırım hiç değilse yasal olur en iyisi en kısa sürede bu işe başlamak çok teşekkür ederim saol. YouTube Kanalı Aç Ordan Video Yaparsın Hem Siteye Yüklersin Hem YouTube'a Para Kazanmayıda Etkinleştirirsin YouTube'da Senin İçin Daha İyi Olur |
|
↑
|
|
|
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
01.04.2015, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Browz yazmış: oyunburdaindirilir yazmış: bestoftheking yazmış: Kapanır.
Çok teşekkürler aslında çok iyi bir fikir paylaştın benimle dediğin gibi bu iş yerine ücretsiz oyunların programların linklerini paylaşır gameplay ineceleme videoları çeker oyunlar hakkında bilinmeyenleri oyunlardaki yenilikleri yeni oyunları paylaşırım hiç değilse yasal olur en iyisi en kısa sürede bu işe başlamak çok teşekkür ederim saol. YouTube Kanalı Aç Ordan Video Yaparsın Hem Siteye Yüklersin Hem YouTube'a Para Kazanmayıda Etkinleştirirsin YouTube'da Senin İçin Daha İyi Olur
Aslinda hic dusunmedim degil iyide bir fikir yeni sitede actim yeni url daha iyi hem oyunlarvepc.tr.gg tr sanada teşekkürler kardeşim saol.insallah olur gazı verdiniz haydi insallah |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.04.2015, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunburdaindirilir yazmış: Browz yazmış: oyunburdaindirilir yazmış: bestoftheking yazmış: Kapanır.
Çok teşekkürler aslında çok iyi bir fikir paylaştın benimle dediğin gibi bu iş yerine ücretsiz oyunların programların linklerini paylaşır gameplay ineceleme videoları çeker oyunlar hakkında bilinmeyenleri oyunlardaki yenilikleri yeni oyunları paylaşırım hiç değilse yasal olur en iyisi en kısa sürede bu işe başlamak çok teşekkür ederim saol. YouTube Kanalı Aç Ordan Video Yaparsın Hem Siteye Yüklersin Hem YouTube'a Para Kazanmayıda Etkinleştirirsin YouTube'da Senin İçin Daha İyi Olur
Aslinda hic dusunmedim degil iyide bir fikir yeni sitede actim yeni url daha iyi hem oyunlarvepc.tr.gg tr sanada teşekkürler kardeşim saol.insallah olur gazı verdiniz haydi insallah
Problem değil yapabilirsin. Şuan güncellikle yapılan şeyler zaten. Gameplay paylaşımları son 1 senede inanılmaz seviyelere ulaştı. |
|
↑
|
|
|
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
01.04.2015, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bestoftheking yazmış: oyunburdaindirilir yazmış: Browz yazmış: oyunburdaindirilir yazmış: bestoftheking yazmış: Kapanır.
Aslinda hic dusunmedim degil iyide bir fikir yeni sitede actim yeni url daha iyi hem oyunlarvepc.tr.gg tr sanada teşekkürler kardeşim saol.insallah olur gazı verdiniz haydi insallah
Problem değil yapabilirsin. Şuan güncellikle yapılan şeyler zaten. Gameplay paylaşımları son 1 senede inanılmaz seviyelere ulaştı.
Haklisin son derece sevilip izleniyor bu tur videolar
Bu arada site adresi degisti
oyunlarvepc.tr.gg ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunburdaindirilir
Acemi Üye
|
02.04.2015, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni adres diğeri çok uzundu ve zaten artık sadece oyun paylaşmıyıcam.
En son oyunburdaindirilir tarafından 02.04.2015 13:25:58 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
oyunlarvepc
Acemi Üye
|
02.04.2015, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçeriği zenginleştiriyorum. |
|
↑
|
|
|
-
formatatmak10
Acemi Üye
|
02.04.2015, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dilerim sana |
|
↑
|
|
|
-
oyunlarvepc
Acemi Üye
|
02.04.2015, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
formatatmak10 yazmış: Başarılar dilerim sana
Teşekkürler bende sana başarılar dilerim
En son oyunlarvepc tarafından 02.04.2015 16:13:12 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|