Arkadaşlar Bedava-Sitemi Çok Beğeniyorum Yıllarca Bir sürü Sitem Oldu Açtım Kapattım Açtım Kapattım Ama Artık Ayrılma Vaktim Geldi Kafamda Yeni bir Proje Var Ve Tek Başıma Yapmak İstemiyorum Benimle Ortak Olacak Arkadaşlar Arıyorum Yeni Bir Web Sitesi Kuracağım Bu Site Bir Vidyo Sitesi Olacak Örnek : Web.tv , Kure.tv gibi Dizileri Programları Yayınlayacağım Uzantısını .tv Alıcam Ama Tek Başıma Bu İşlere Girişmek İstemiyorum Ortak Olacak Var İse Bana Bedava-Sitem Özel Mesaj İle Ulaşsınlar Birde Sitenin Tasarımı İçin Arkadaş Lazım Tanıdığınız Var İse Önerebilir misiniz ? Uygun Bir Fiyata Yapabilecek Kişiler Lazım .
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.