En çok beğenilen editlemiş olduğumuz tasarımı ve en çok beğenilen Ramazan intromuzu sizlere yakında sunacağız!
Bizleri takip edin büyük fırsatları kaçırmayın.. ______________
Tema fazla sade olmuş daha iyi bir tema seçilebilir diye düşünüyorum. Başarılar...
Önerin için çok teşekkürler. Bir kardeşimin armağanı olduğu için kullanıyorum ayrıca Çoğu kullanıcıların da hoşuna gittiği için devam ettirmekteyim.
Çok sağol
Koddostubs bundan sonra aktif!
Reklam (112x550) alanı için reklam vermeye hazırmısınız? ______________
Kadircan arkadaşımızın geri dönmesine şaşırmadım.
Çünkü her zaman içinde bedava-sitem sevgisi olduğunu ve burada bulunan dostlarını unutmayacağını bilirim.
Site tekrardan açılacak ise tasarım değişliği olması gerektiğini söylememe pek gerek yok zaten herhalde bu bilinen bir şey çünkü tema eski biraz.
Başarılar diliyorum kardeşim her zaman yapabileceğimiz bir şeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.