@koddostubs Aleykum Selam abi (:
@kalplisozler Aleykum Selam, iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Herkese hayırlı akşamlar.. (Bu arada örnek siteler güncelleniyor üst menüden bakın derim aynı şekilde BS facebook sayfasını da takip edin bilgilendirmeler yapılıyor)
______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
En son agasu06 tarafından 25.02.2015 18:54:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
☒ Bedava-Sitem ile ilgili sorunlarınız için: destek( at )bedava-sitem.com
adresine mail atınız. (at Yerine @)
✎“Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.”
☏ Bir Candaş Gültekin Klasiği
✌ Gerçekçi ol, İmkansızı İste.
♛ GALATASARAY
Keyifler nasıl arkadaşlar. benim keyfim Allah'a şükür iyi. Memleket takımım Konyaspor Fenerbahçe den puan alarak Galatasaray'ın liderliğinde katkısı bulunmuştur
Sizler nasılsınız hafta sonu bitti Yarin is okul kapıda bekliyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Keyifler nasıl arkadaşlar. benim keyfim Allah'a şükür iyi. Memleket takımım Konyaspor Fenerbahçe den puan alarak Galatasaray'ın liderliğinde katkısı bulunmuştur
Sizler nasılsınız hafta sonu bitti Yarin is okul kapıda bekliyor
oo Onur abi gelmiş (:Hoşgeldin abi.
İyi valla abi Allah razı olsun,iyilik versin sana ______________
Herkese selamlar, iyi pazarlar diliyorum.. Keyifler nasıl ?
Alıntı:
Keyifler nasıl arkadaşlar.
Allah'a şükür olsun iyiyim Onur abi sen nasılsın, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.