Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.02.2015, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

sergrafik yazmış:
aktif-dost yazmış:
Çok güzel bir tasarım çıkartılmış ortaya.. Ama bir takım eksikler bulunuyor.. Canlı yardım site tasarımının renkleri ile uyumsuz diye düşünüyorum.. Sonra üst reklam çerçeve içine alınmış.. Yalnız o kadar iyi durmuyor çerçeve genişletilir ve oval şekilde hazırlanırsa daha iyi olabilir.. Bunlar hariç problem göremedim.. Sitenizi takip ediyorum.. Başarılar dilerim.. Smile

Teşekkür ederim. Eksik bulduğunuz sorunları hallettim. Dediğiniz gibi daha iyi duruyor şimdi. Takip etmenize sevindim. Teşekkür ederim tekrardan Smile

Rica ediyorum.
Böyle çok daha iyi olmuş. Smile
Sağ reklam kısımı çok sade duruyor şimdi göze batıyor.
Onun içinde bir arka plan hazırlar koyarsanız aynı şekilde daha iyi olur bence.
Eğer bu konuda kod konusunda yardıma ihtiyacınız olursa ben yardımcı olabilirim.
Takip ediyorum tekrar başarılar.

- Teknik Destek Personeli
Mesaj25.02.2015, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Siteniz başarılı olmuş tebrik ederim . Wink
Mesaj25.02.2015, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dost yazmış:
sergrafik yazmış:
aktif-dost yazmış:
Çok güzel bir tasarım çıkartılmış ortaya.. Ama bir takım eksikler bulunuyor.. Canlı yardım site tasarımının renkleri ile uyumsuz diye düşünüyorum.. Sonra üst reklam çerçeve içine alınmış.. Yalnız o kadar iyi durmuyor çerçeve genişletilir ve oval şekilde hazırlanırsa daha iyi olabilir.. Bunlar hariç problem göremedim.. Sitenizi takip ediyorum.. Başarılar dilerim.. Smile

Teşekkür ederim. Eksik bulduğunuz sorunları hallettim. Dediğiniz gibi daha iyi duruyor şimdi. Takip etmenize sevindim. Teşekkür ederim tekrardan Smile

Rica ediyorum.
Böyle çok daha iyi olmuş. Smile
Sağ reklam kısımı çok sade duruyor şimdi göze batıyor.
Onun içinde bir arka plan hazırlar koyarsanız aynı şekilde daha iyi olur bence.
Eğer bu konuda kod konusunda yardıma ihtiyacınız olursa ben yardımcı olabilirim.
Takip ediyorum tekrar başarılar.

Onu da hemen hallediceğim, teşekkür ederim. Sorum olduğumda danışırım. Smile
Mesaj25.02.2015, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

kalplisozler yazmış:
Siteniz başarılı olmuş tebrik ederim . Wink

Teşekkür ederim. Smile
Önceki mesajları göster: