Galaxy Ace - 5830i kullanıyorum. Root yaptım telefona ve 'Link2 Sd' programını indirdim. Gerekli dosyaları hafıza kartına taşımama rağmen yine telefon hafızası dolu. Başka neleri Sd karta taşımam gerekir ya da kullanabileceğim başka bir program var mı ? ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Galaxy Ace - 5830i kullanıyorum. Root yaptım telefona ve 'Link2 Sd' programını indirdim. Gerekli dosyaları hafıza kartına taşımama rağmen yine telefon hafızası dolu. Başka neleri Sd karta taşımam gerekir ya da kullanabileceğim başka bir program var mı ?
@plainlogic Gereksiz Cevap Yazarak Mesaj Kasmayın Çoktandır Gözüme Takıldınız
Ayrıca Kardeşim Yeni Bir SD CARD Almak Zorundasın Zaten Bir Program Sizin Telefonunuzun Belleğini Kaplarken Size Bellek Açamaz Yani Yalan Öyle Şeyler. Bir 16 GB Hafıza Kartı 15 TL Yani Telefonun Var İse Kıymak Zorundasın Anlayışınız İçin Teşekkürler.
#HayırlıSabahlar ______________
Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.