Yatağa girdiğim zaman ugrasacak bişeyler ariyorum. Tabi ki telefon bas ucumda olunca (:
Internere girdigimde de bedava sitem aklima geliyor (: Geceleri bi bakayim diyorum bu saatlerde Can sıkıntısı kardeşim ne yaparsin ki )
Aslinda oglenleri de giriyorum da sohbet e bakmiyorum ______________
En son koddostubs tarafından 10.02.2015 23:54:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@biryaziatolyesi ooo Cemal abi uzun zaman oldu görüşmeyeli nasilsin?
iyidir hoştur seni sormalı.
Cemal Gül Abi Senmisin Vay Be
Niye şaşırdınki o kadar
Bilmedigimdendir eskiden siteni cok takip ediyodum hata kıyaslıyordum sitem ezik olmasına rağmen duyguladım ya
Estafurullaf, herkes kadar sıradan bir internet sitem var '' yada bana artık bütün siteler sıradan gelmeye başladı '' Bir itirafda bulunabilirim ki burda kimse ezik olamaz. Çok bilgili bir webmaster değilim. Bakma atolyenin görselliğine, tabloda oluşan bir site... Ayrıca hazır wordpres teması kullanmaktayım. Kendimi üstün görmek istemem asla burdaki herkes tanıyan tanımayan kardeşimdir benim.
agasu06 yazmış:
Arkadaşlar bir ricam olacak forumdaki istekler ile ilgili bana mesaj atmazsanız sevinirim forumumuzda 7 tane grafiker var isteğinizi o başlığa şablona uygun bir biçimde yaptıysanız birisi çevrimiçi olunca isteğinizi karşılar istekleri mesaj olarak atıp durmadan "yaptınız mı?", "ne zaman yaparsınız?", "yap hadi çabuk" (Hatta geçen gün bir kullanıcı yap hadi açık olan sensin 2 dakikada yap çabuk diye bir mesaj attı 'emrin olur paşam müsait değilim' dediğim halde bu sefer de technoatom'a söyleyin o yapsın o zaman gibi bir mesaj attı.) gibi mesajlara cevap vermeyeceğim isteği karşılayacak tek grafiker ben değilim ki 7 tane grafiker arkadaşımız var.Mâlum okul var pek müsait olamıyorum..İsteğinizi başlıkta belirtiyseniz elbet müsait olan birisi yapacaktır anlayışlı olursanız işimizi kolaylaştırırsınız
Takdir edilecek bir açıklama kardeşim, ama teknolojinin bize getirdikleri ve hayatın kolaylıkları o kadar basitleştiki. Eskiden herşey zorken, şimdi kimsenin aklında olmayan zorluklar var... Basit ve kolay gibi görünüyor. Bu kadar acele etmesi çok doğal , artık insanlar herşeye hazır kondukları için hazıra alıştıkları için, beklentilerinin hemen karşılanmaması durumunda depresif şekilde geri dönüş sergileyebiliyorlar... ______________
Herkese hayırlı akşamlar bu arada yazdıklarımı okuyup, yorumda bulunanlara da teşekkürler (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Hayırlı akşamlar gençler.
yanlış hatırlamıyorsam biara sayfa adindaki turkce karakterler otomatikman duzeltiyodu kendini yani:
Sayfa adi: Selçuk Şahin
link: /selcuk-sahin.htm oluyordu diye hatırlıyorum. Ama şuanda bu böyle olmuyor ve sayfa adinu selcuk sahin yapmak zorunda kalıyorum. indexlenme açısından cok sey kaybettiriyor. Keşke yeniden gelse o özellik ______________
Orası Tatilde Sakarya Tatil Olsunda Oy aşkımla konuşayım ya
@Mgmfb Bu Arada Siten Cok Güzel Ben Gs'Li Olmama Ragmen Begendim
Sevgilimde Beğendi Oda Koyu Fenerli
Futbol meselelerine girmeyin.
Sitesi güzel çok güzel MaşaAllah.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.