Yazar |
Mesaj |
-
okanizm
Uzman Üye
|
23.01.2015, 02:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İki adet kapak ve ofis çalışmaları Psd önizlemeleri ekledim.
Beğendiğiniz önizlemelerin PSD dosyalarını gönderebilirim. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
23.01.2015, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel çalışmalar kardeşim özellikle ofis çalışmaları baya uğraşmışsındır 4-5 saat belki daha fazla ama ortaya çok güzel şeyler çıkartmışsın tebrik ederim seni çalışmalarında başarılar dilerim...______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
23.01.2015, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir ara senden psd lerini istesem verir misin ? Ben bir grafiker olarak cok profesyonel buldum . Ofis tasarımları da ayrı güzel . Belki bende üstünde düzenlemeler yaparım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
23.01.2015, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten başarılı çalışmalar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2015, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel uğraşlar Okan abi. ______________ oh shit, here we go again
En son bekoblog tarafından 25.01.2015 12:33:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2015, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eline sağlık. Görselin çok iyi bazı çalışmalarda açısal problem var onlarda çok fazla sırıtmıyor. Başarılarının devamını dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2015, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
PSD'leri alabilir miyim? :D ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
30.01.2015, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Facebook Kapak ekledim yeni bir tane en üstte görebilirsiniz.
@bekoblog psdlerin tümü gbaytlar yapar tümünü bir yere upload etmem oldukça zaman alır beğendiğini yada beğendiklerini söyle göndereyim ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
07.02.2015, 05:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kişisel ve kurumsal kimlik çalışmaların başarılı. Logo çalışmaları geliştirilebilir. Potansiyel yüksek dostum. Sana tavsiyem Illustrator öğren ve bedava-sitem ile sınırlandırma kendini, para kazanabilirsin ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
07.02.2015, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim psd isterseniz verebilirim demiştim. Benden psdlerin tamamını istemeyin. Bu işle uğğraşan arkadaşlarım bilirler PSD dosyaları mb cinsinden oldukça külfetli büyük dosyalar oluyorlar. Bir iki örnek gönderebilirim elbette. Ancak bunların tamamını göndermem için özel mesaj göndermeyin. Hepsini yüklersem en az 3-4 gb yer tutar ki benim açımdan kotasal sıkıntı. Anlayışınıza ve güzel yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim. Yeni şeyler ekleyeceğim yaptıkça. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
enory
Aktif Üye
|
08.02.2015, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|