ben bu siteyi sevgilim icin acmistim siteyi dahada aska yakin bisiler yapmak istiyorum sevgi temalari falan filan ask sozleri
Güzel bir tasarım tasarlayın.
Tasarlayacağınız tasarım üzerinde her ikinizin resimi olsun.
Arka plan'da sevdiğiniz ortak bir şarkı veya şiir gibi bir şeyler yaparsanız iyi olur.
Yapacağınız tasarımın sitenizin konusu nedeni ile bana kalırsa flash tasarım kullanmanızı öneririm.
Eğer bu sizi aşıyorsa biraz araştırma yaparak kafanıza takılan her türlü soruya bize sorarak öğrenebilirsiniz.
Bu arada tabi içerik konusu tamamen size kalan bir durum bu konuda size bir fikir veremem belki ama diğer şeyler için yardımcı olabilirim.
Sorularınız için genel problem bölümü ve özel mesaj sistemini kullanmanız ricada bulunulur.
Kolay gelsin. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.