Yazar |
Mesaj |
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.02.2015, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clean-deneme yazmış: Hayırlı akşamlar..
Hayırlı akşamlar kardeşim |
|
↑
|
|
|
-
baytakipci
Acemi Üye
|
02.02.2015, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi geceler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
02.02.2015, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı geceler.Tatlı rüyalar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2015, 05:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı sabahlar... ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
03.02.2015, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese hayırlı günler (:______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
KKapak
Acemi Üye
|
04.02.2015, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam Gençler Muhabbetiniz bul bakiyorum |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2015, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız burada sadece "Günaydın.", "İyi günler." vb. mesajlar var. Sohbet Sadece bu değil ki. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
04.02.2015, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oda doğru . İyi geceler , günaydın , iyi günler . Açın bi futbol muhabbeti falan da konuşalım Bu seferlik ben açıyorum . Örnek site sonuçlarından memnun olmayan var mı ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
utkumnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2015, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Oda doğru . İyi geceler , günaydın , iyi günler . Açın bi futbol muhabbeti falan da konuşalım Bu seferlik ben açıyorum . Örnek site sonuçlarından memnun olmayan var mı ?
Bu sitemle katılmadım.Ama tamamen hazır,çöp siteler var kazananlarda baya.
Tarık Bey ile de konuşmuştum.Hakettiğini alanlar var evet,ama hiç olmaması gerekenler de var bana göre.Tabii ki örnek vermem forumda.Özel olarak gösterebilirim sadece.
Creative-blog,bestoftheking kardeşlerim iyi dereceler aldı Memnunum fakat yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
04.02.2015, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
utkumnet yazmış: webeveyn yazmış: Oda doğru . İyi geceler , günaydın , iyi günler . Açın bi futbol muhabbeti falan da konuşalım Bu seferlik ben açıyorum . Örnek site sonuçlarından memnun olmayan var mı ?
Bu sitemle katılmadım.Ama tamamen hazır,çöp siteler var kazananlarda baya.
Tarık Bey ile de konuşmuştum.Hakettiğini alanlar var evet,ama hiç olmaması gerekenler de var bana göre.Tabii ki örnek vermem forumda.Özel olarak gösterebilirim sadece.
Creative-blog,bestoftheking kardeşlerim iyi dereceler aldı Memnunum fakat yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum.
Bende bazı kısımlarına katılıyorum . İyi siteler olsa da , kötü siteler de var ... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
04.02.2015, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı akşamlar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2015, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
plainlogic yazmış: Yalnız burada sadece "Günaydın.", "İyi günler." vb. mesajlar var. Sohbet Sadece bu değil ki. Günlük hayatta bunu ne kadar az kullandığımızı bilmeniz gerekiyor.. Var olmayı sorgulayan adam.
Site değerlendirmesi yaparken başarılar demek de uygun bir şey değil o halde
Kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
04.02.2015, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize iyi akşamlar (: Nasılsınız?______________ |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2015, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koddostubs yazmış: Hepinize iyi akşamlar (: Nasılsınız?
Çok şükür kardeşim sağolasın sen nasılsın? cümleten iyi akşamlar BS ahalisi.. |
|
↑
|
|
|
-
koddostubs
Uzman Üye
|
04.02.2015, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah'a şükür iyiyim abi nasıl olsun (: Bilgisayarı açmışken bi gireyim dedim ______________ |
|
↑
|
|
|
|